27.3.09

Ο Εφραίμ της ΣΕΚΑΠ στέλνει 2η επιστολή στο nonews-News...

Με το ίδιο φοβισμένο ύφος, τα ίδια ψέμματα, τις ίδιες ανακρίβειες, και χωρίς να απαντά επί της ουσίας, ο πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ στέλνει και δεύτερη εκφοβιστική επιστολή στο Ν-Ν.
Διαβάστε τι λέει, και τι απαντάμε εμείς:

-Σε συνέχεια των συκοφαντικών και δυσφημιστικών πληροφοριών, που σκοπίμως, δολίως και όλως παρανόμως συνεχίζετε να δημοσιεύετε στο Nonews-news.blogspot.com, θέτω υπ όψιν σας, ελπίζοντας στην τήρηση της δημοσιογραφικής εκ μέρους σας δεοντολογίας, τα εξής. * Ως προς τη Βουλγαρία, δεν επανήλθατε, απόδειξη ότι το δημοσίευμά σας ήταν ψευδές και συκοφαντικό. * Ως προς τον Αθανάσιο Καρατζούνη, γράψατε ότι ‘’έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο και ναρκωτικά’’ και αυτοαναιρούμενοι, στην ίδια σελίδα, παραδέχεσθε ότι τούτο δεν ισχύει. Σημειωτέον δε ότι με Αθανάσιο Καρατζούνη η συνεργασία της ΣΕΚΑΠ ΑΕ διακόπηκε προ πολλού. Η ΣΕΚΑΠ Α.Ε. τηρεί όλες... τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για την εξαγωγή καπνικών προϊόντων και επιπλέον έχει λάβει πρόσθετα μέτρα που αποτρέπουν το λαθρεμπόριο, με ιδιαίτερο οικονομικό κόστος για την ίδια. Για αυτό το λόγο δε γνωρίζουμε, τί σκοπούς και ποιά συμφέροντα εξυπηρετείτε, προβάλλοντας, ανώνυμα, ανύπαρκτα θέματα και συνδέοντας την ΣΕΚΑΠ ΑΕ και το πρόσωπό μου με μη αληθείς, συκοφαντικές και αβάσιμες κατηγορίες. Ως εκ τούτου, σας καλώ να σταματήσετε την αναμετάδοση ψευδών, συκοφαντικών και δυσφημιστικών πληροφοριών, βασιζόμενοι σε ανύπαρκτα στοιχεία, επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματός μου, ατομικά και ως Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ.
Νίκος Παππάς
Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Α.Ε.

N-N:
1) Όταν λέτε "προ πολλού", δεν μας το κάνετε πιο λιανά? Πότε ακριβώς διεκόπη η συνεργασία με τον έχοντα καταδίκες για λαθρεμπόριο τσιγάρων και άλλα αδικήματα Α.Καρατζούνη?
2) Πότε εμείς αποσύραμε τον ισχυρισμό μας ότι ο Α.Καρατζούνης έχει καταδίκες για λαθρεμπόριο, όταν παρουσιάσαμε και είδηση από το www.in.gr (ΔΟΛ) του 19/9/2000 ?
Παρεμπιπτόντως από το 2000 μέχρι το "προ πολλού" για πόσο καιρό συνεργαζόταν ο Καρατζούνης με την ΣΕΚΑΠ.
3) Γνωρίζετε ότι στην Ομόνοια κυκλοφορούν λαθραία τσιγάρα με τον κωδικό της ΣΕΚΑΠ? Ποιος κάνει το λαθρεμπόριο και σε ποια χέρια πάνε τα χρήματα?
4) Γιατί κολλάτε στην Βουλγαρία και όχι στις άλλες βαλκανικές χώρες όπου γίνετε το λαθρεμπόριο, από όπου λαθραία τσιγάρα πουλιούνται σε χώρες με μεγάλη φορολογική κλίμακα όπως η Αγγλία και Γερμανία?
Αυτά είναι μερικά βασικά ερωτήματα κ.Παππά στα οποία θα έπρεπε να απαντήσετε, αλλά δεν τον κάνατε. Τους εκφοβισμούς αλλού.
Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: