23.3.09

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ απο την ΣΕΚΑΠ!...



Ο πρόεδρός της, φίλος του συμβούλου του πρωθυπουργού Αγγέλου, και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ...
Αποκάλυψη του nonews-News.
Η ΣΕΚΑΠ όπως δείχνει και το site της, κάνει εξαγωγές τσιγάρων σε πολλές βαλκανικές χώρες, την Αίγυπτο και Ιταλία. Μόνο που σε κάποιες γειτονικές χώρες όπως την Βουλγαρία, οι εξαγωγές είναι εικονικές. Τα φορτηγά μπαίνουν στη Βουλγαρία και ξαναγυρνάνε χωρίς στα πακέτα να υπάρχει η σφραγισμένη ταινία της εφορίας, και τα τσιγάρα (εκατομμύρια πακέτα) καταλήγουν να πουλιούνται λαθραία, σε χώρες με υψηλούς δασμούς όπως στη Γερμανία. Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο, ίσως το μεγαλύτερο μετά το Βατοπέδι. Ο εμπορικός αντιπρόσωπος μάλιστα της ΣΕΚΑΠ, ξέρετε ποιος είναι?
Ένα άτομο (Α.Κ. τα αρχικά του)που έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο και ναρκωτικά!...
Το λαθρεμπόριο έγινε αντιληπτό στην Γερμανία. Ήδη η ΙΝΤΕΡΠΟΛ έχει...
στείλει και σχετικό σήμα. Ο πρόεδρος της εταιρείας Ν.Παππάς, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Είναι φίλος και μιλάει καθημερινά με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού τον κύριο Αγγέλου.
Μετά το σήμα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι Ελληνικές διωκτικές αρχές (ΥΠΕΕ). Μέχρι στιγμής κρατούσαν την υπόθεση με τα δόντια κρυφή, γιατί όπως καταλαβαίνετε η δημοσιοποίησή της θα προκαλέσει σεισμό, αναταραχή, και νέα μεγάλα προβλήματα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Θα επανέλθουμε με νεώτερα στοιχεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: