12.3.09

Αποκάλυψη:Ετοιμάζει κόμμα ο Γιώργος Αλογοσκούφης με την στήριξη ισχυρών παραγόντων!..


Από το Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Η χθεσινή ομιλία παρέμβαση του Γιώργου Αλογοσκούφη, ήταν μια πρώτη πολιτική κίνηση στην κεντραριστερά σκακιέρα που ο ίδιος τοποθετεί τον εαυτό του. Ο πρώην τσάρος είναι αποφασισμένος να κάνει όλο και πιο ηχηρή την παρουσία του στη πολιτική σκηνή μια και όπως λέει χαρακτηριστικά "Εγω δεν σκοπεύω να μπω στο περιθώριο σαν τον Γιάννο..."
Οι πληροφορίες θέλουν τον Αλογοσκούφη να πυκνώνει τις επαφές του με ισχυρά επιχειρηματικά (κυρίως νέα) τζάκια που είχαν την στήριξή του όσο εκείνος βρισκόταν επικεφαλής της εθνικής οικονομίας. Απώτερος...
στόχος του πρώην υπουργού είναι η επιστροφή του στη κεντρική σκηνή, με όρους που θα του επιτρέψουν να τεθεί σύντομα επικεφαλής ενος πολιτικού κόμματος έχοντας σαν πρότυπο -μοντέλο την στρατηγική του Γκόρντον Μπράουν, παρότι ο Άγγλος πρωθυπουργός το τελευταίο καιρό γνωρίζει την δημοσκοπική αποδοκιμασία των συμπολιτών του.
-"Για μένα το μεγάλο στοίχημα είναι μπροστά..." επαναλαμβάνει στους συνομιλητές του -πολλοί απ αυτούς τον ενθαρρύνουν να προχωρήσει- ο υπουργός που στη διάρκεια της ομιλίας του, επιχείρησε ν απαξιώσει το τρίο Καραμανλή-Πάκη-Αβραμόπουλου.
Εσταξε δηλητήριο για τον καθένα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: