19.3.09

Παράδοση στα κουκουλώματα...

Της Πόπης Διαμαντάκου
Μείζονα ζητήματα απασχολούν το έθνος, που έλυσε το θέμα των κουκουλωμένων και σειρά έχει η παρουσίαση του «Πρωινού καφέ»
Έχουμε μακρά παράδοση κουκουλώματος σε αυτό τον τόπο. Τώρα μας μάρανε η κουκούλα; Κάποτε έλεγαν οι ευτραφείς θειάδες παραστρατημένων κορασίδων: «Άντε, να της βρούμε κανέναν να την κουκουλώσουμε». Ήταν ευχή και εντολή. Έβλεπε η καημένη η πιτσιρίκα τους κρεάτινους όγκους να της επιβάλλουν την ποινή του κουκουλώματος και έχανε το φως της. Αλλά «κουκουλωνόταν»- τι να κάνει;- με τον πρώτο τυχόντα. Που σήμαινε: τον παντρευόταν χωρίς έρωτα. Γ ια να ...

κρύψει τις πομπές της.

Τι κρίμα που ήρθε ο νόμος της απαγόρευσης του «κουκουλώματος» τόσο αργά! Θα έκοβε τη φόρα στις ευτραφείς θείες.

Πάντως, η αλήθεια να λέγεταιγιατί να την κρύψωμεν άλλωστε; Πρώτος είχε ζητήσει ο κ. Καρατζαφέρης από τον περασμένο Δεκέμβριο να γίνει ιδιώνυμο η «κουκούλα». Χρειάστηκε όμως να βγουν οι κουκουλοφόροι στο Κολωνάκι τις προάλλες για να υιοθετηθεί η πρότασή του. Τι σου είναι οι συμπτώσεις!

Να! για να μάθουν και οι θείες να καταστρέφουν ζωές. Τέρμα στο κουκούλωμα.

Κ αφέ-ριάλιτι
Μα γιατί δεν κάνουν στον Αnt1 ένα τάλεντ-ριάλιτι σόου για να βρουν την καινούργια παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ»; Την πείρα την έχουν. Επίσης, δεν έχει περάσει καιρός που ολοκληρώθηκε το «Χ-Factor», οπότε μπορούν να συνεχίσουν με τους ίδιους σχεδόν- το πολύ πολύ να μην πάρει μέρος ο Σάκης, γιατί έχει Γιουροβίζιον. Οι υπόλοιποι μια χαρά θα έκαναν τη δουλειά. Οι συμμετέχοντες στο εν λόγω ριάλιτι, μάλιστα, να είναι όλοι όσοι ακούγονται ότι μπορεί να αναλάβουν την παρουσίαση.

Έτσι, θα είναι οι διαδικασίες επιλογής σε κοινή θέα, θα ΄χουν άφθονο υλικό για κουτσομπολιό τα μεσημεριανάδικα και δεν θα ψάχνουν να ανακαλύψουν ίντριγκες και μυστικές συναντήσεις. Αλλά το καλύτερο θα είναι οι καβγάδες. Είναι βέβαιο ότι θα φτάσουν μέχρι ξεμαλλιασμάτων. Αφού τώρα, που δεν συναντιούνται οι διεκδικητές-τριες, και πάλι η ένταση είναι μεγάλη. Η Λιβανίου κάνει δοκιμαστικά, αφού έχει βαφτεί κατάξανθη, αλλά δεν την θεωρούν και ιδανική οι σχολιαστές, η Αλούπη που είναι ήδη κατάξανθη πετάει σπόντες για τη Μενεγάκη καλεσμένη στο «Όλα», προκαλώντας σπασμούς στις μεσημεριανούδες για το πώς τόλμησε (είπαμε, την Ελένη δεν την αγγίζει κανείς, είναι η πολιούχος τους και μόνον τάματα και τρισάγια είναι δεκτά), αλλά δεν της έχει γίνει και πρόταση, η Αλεξανδράτου αυτοπροτείνεται, η Καλομοίρα είναι αποδεκτή αλλά είναι εμπόδιο εκείνα τα ελληνικά που δεν τα καλομιλάει ακόμη, η Μανωλίδου έχει φούριες με τον γάμο, η Ζέτα Μακρυπούλια αρνείται κάθε σχέση, αλλά βγαίνει από αριστερά η Σοφία Αλιμπέρτη, που πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο ότι το συμβόλαιό της με τον Αnt1 προβλέπει την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής, εξ ου και θα πράξει ό,τι της πει το κανάλι. Μα, φαντάζεται κανείς καλύτερο ριάλιτι; Αν τα πάμε καλά οι φιλοθεάμονες και εκλέξουμε την καλή παρουσιάστρια του «Καφέ», μετά να κάνουμε και ριάλιτι για να εκλέξουμε κυβέρνηση. Θα περνάμε θαύμα!
Από τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: