14.3.09

“Ξεσπιτώνεται” ο Χιού Χέφνερ!..


Η κρίση, που μείωσε τον αριθμός των δισεκατομμυριούχων σε όλο τον κόσμο μειώθηκε σχεδόν κατά το ένα τρίτο σύμφωνα με το Forbes, επηρέασε και τον ιδρυτή του περιοδικού Playboy, Χιού Χέφνερ, ο οποίος πουλά την πολυτελή βίλα του στην περιοχή Χολμπι Χιλς του Λος Άντζελες, έναντι 28 εκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Los Angeles Times, η βίλα βρίσκεται δίπλα σε ένα άλλο πολυτελές κτήριο όπου εδρεύει το Playboy. Έχει πέντε υπνοδωμάτια και 7...

μπάνια, διόροφο χώρο υποδοχής, ένα τεράστιο καθιστικό - με ένα από τα τρία τζάκια της βίλας, βιβλιοθήκη, όπου βρίσκεται το δεύτερο τζάκι, το οικογενειακό δωμάτιο - δίπλα στην κυρίως τραπεζαρία και μία κουζίνα- τραπεζαρία, ενώ περιβάλλεται από μεγάλους ελεύθερους χώρους.

Ο 82χρονος σήμερα Χέφνερ αγόρασε την 700 τετραγωνικών μέτρων βίλα έναντι 6,7 εκατομμυρίων δολαρίων, το 1998, για την σύζυγό του Κίμπερλι. Ο Χέφνερ και η πρώην «κουνελάκι» που έγινε σύζυγός του, χώρισαν τελικά ύστερα από περίπου ένα χρόνο, αλλά η Κίμπερλι παρέμεινε στη βίλα όπου μεγάλωσε τα δύο παιδιά που απέκτησαν.
Από το cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: