17.3.09

Κουκούλα!...Να συλληφθεί αμέσως!...

"Προβλέπουμε σε σειρά από διατάξεις, σαν ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση τη χρήση της κουκούλας, την απόκρυψη των χαρακτηριστικών... ο έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται...".
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας - ναι, αυτός που επί των ημερών του δραπέτευσε ο Παλαιοκώστας σα να έβγαινε από εκκλησία αλλά ο ίδιος δεν έκρινε απαραίτητο να παραιτηθεί.... - με την παραπάνω φράση έδειξε τις διαθέσεις της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις ...κουκούλες!
Προφανώς το ίδιο θα...
κάνει και για τα κράνη, εκτός αν προτίθεται να συλλαμβάνει κάθε έναν που φοράει κράνος. Για να μην πούμε και για όσους κρύβονται κάτω από ράσα, καπέλα, γυαλιά ηλίου και ενδεχομένως και ομπρέλες.

Σε λίγο θα φοβόμαστε να ξεμυτίσουμε με κασκόλ, σηκωμένους γιακάδες, θα φοβόμαστε να βάλουμε μάσκα και βατραχοπέδιλα, οι γιαγιάδες να φορούν τσεμπέρι και τα παιδιά κουκούλες για το κρύο. Πίσω από κάθε ύποπτο βλέμμα θα νομίζουμε οτι κρύβεται ο Δένδιας, έτοιμος να εξακριβώσει τα στοιχεία μας και να μας συλλάβει.
Αναρωτιόμαστε ωστόσο τι θα γινει στην περίπτωση που η σακούλα που θα φορά κανείς στο κεφάλι του είναι PRADA ή ARMANI...
Από το Δημολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: