20.3.09

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ! ...

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξεράγη έξω από τα γραφεία της ΚΕΔ πριν από λίγο δεν αποτελούσε διόλου τρομοκρατικό χτύπημα, όπως αποφαίνονται τα κανάλια και οι ειδήμονες της αστυνομίας!

Στην πραγματικότητα πρόκειται για...

τεράστια ποσότητα πυροτεχνημάτων που ρίχτηκαν για να τιμήσουν την προσφορά του απερχόμενου διευθύνοντος συμβούλου - και προσωπικού φίλου του Κώστα Καραμανλή - Κωνσταντίνου Γκράτζιου!

Ο κ. Γκράτζιος, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση, αποχωρεί απο τα καθήκοντά του, έχοντας επιτελέσει το έργο του με κάθε προσοχή και αφοσίωση και έχοντας συνεισφέρει στις αγαστές σχέσεις Πολιτείας και μοναστικών δομών του Αγίου Όρους αλλά και πολλών επιχειρηματιών.

Για το λόγο αυτό, φίλοι του κ Γκράτζιου αποφάσισαν να "κάνουν τη νύχτα μέρα" προς τιμήν του ένδοξου τέκνου του στρατηγού Γκράτζιου. "Μπουμπούνισαν" λοιπόν τα πυροτεχνήματα, έχοντας ξεχάσει ωστόσο να ειδοποιήσουν την αστυνομία, με αποτέλεσμα όλοι να νομίζουν οτι γίνεται τρομοκρατική επίθεση! Είναι και το κλίμα των ημερών που συναινεί...

Οι εκδηλώσεις που θα συνοδέψουν την αποχώρηση του κ. Γκράτζιου απο τη θέση του στην ΚΕΔ θα συνεχιστούν μέχρι τη μέρα που θα αποχωρήσει οριστικά ο Διευθύνων. Μέγας χορηγός των εκδηλώσεων είναι ο τραπεζίτης Ιωάννης Λάτσης.
Από το dimolog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: