19.3.09

Ο «Επαναστατικός Αγώνας» δίνει απαντήσεις στην εφημερίδα «Τα Νέα» και σε άλλα !!!


H ανακοίνωση των "Νέων" βασίστηκε στην "κατηγορηματική διαβεβαίωση της νυχτερινής βάρδιας...
Νέα προκήρυξη έστειλε χτες ο «Επαναστατικός Αγώνας» στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι», σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας από την προηγούμενη, με σκοπό να δώσει απαντήσεις στην εφημερίδα «Τα Νέα» και σε άλλα ζητήματα που ανέκυψαν.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο «Επαναστατικός Αγώνας» αναφέρεται στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», την οποία, περιέργως, είχε αγνοήσει στην προηγούμενη προκήρυξή του.
Ενώ η Σέχτα τού έκανε κριτική στην προκήρυξη που είχε στείλει μετά την...

ένοπλη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, για το ότι επέλεξε την περιοχή των Εξαρχείων για να χτυπήσει τους αστυνομικούς των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να τη στοχοποιήσει, ο «Επαναστατικός Αγώνας» δεν έκανε την παραμικρή μνεία στο γεγονός.
Στη προκήρυξη που έστειλε χτες, εκτός από τη Σέχτα, αναφέρεται και στις δηλώσεις που είχε κάνει για τον «Επαναστατικό Αγώνα» ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.
Ο κ. Τσιτουρίδης ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αναφερόταν ονομαστικά στην προηγούμενη προκήρυξη της οργάνωσης.

Σχετικά με το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, που όπως ισχυρίζεται ο συντάκτης της προκήρυξης είχε γίνει στα «Νέα» για την πανίσχυρη βόμβα με τα 120 κιλά εκρηκτικά στη Citibank στην Κηφισιά, στη χτεσινή προκήρυξη αναφέρει τα εξής απαντώντας σε ανακοίνωση της εφημερίδας:

«... η ανακοίνωση των "Νέων" ότι βασίζεται στην "κατηγορηματική διαβεβαίωση της νυχτερινής βάρδιας" πως δεν έλαβε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, δείχνει ότι καλύπτει πλήρως τον υπάλληλο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα έλεγε ψέματα για να μην εκτεθεί».

Και πιο κάτω προσθέτει: «Αν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο των "Νέων" δεν ελάμβανε σοβαρά υπόψιν την προειδοποίησή μας ή μας το έκλεινε -όπως έκανε η "Ελευθεροτυπία" τον περασμένο Οκτώβριο για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία της Shell στο Παλαιό Φάληρο- τότε ή θα ειδοποιούσαμε άλλο δημοσιογραφικό μέσο ή θα ειδοποιούσαμε την αστυνομία όπως είχαμε κάνει στην περίπτωση της Shell...».
Πηγή Εθνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: