18.3.09

Τη «γλίτωσε» η L. Lohan...

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός απέφυγε την τελευταία στιγμή την φυλακή.

Φτηνά τη γλίτωσε η Lindsay Lohan, μετά την ακύρωση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της για την παραβίαση των όρων προηγούμενης καταδικαστικής απόφασης, χάρη σε δικαστήριο του Μπέβερλι Χιλλς.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός που κατά το παρελθόν απασχολούσε διαρκώς τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης με τη απρεπή συμπεριφορά της συνελήφθη δύο φορές το 2007, τη μία όταν οδηγώντας υπό την επήρεια ναρκωτικών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τη δεύτερη για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης.

Το αποτέλεσμα της ατίθασης συμπεριφοράς της νεαρής στάρλετ ήταν μια...

καταδικαστική απόφαση σε βάρος της, μετά και τις καταγγελίες γυναίκας στη Σάντα Μόνικα ότι προσπάθησε να την χτυπήσει με το αυτοκίνητό της. Η Lindsay Lohan, καταδικάστηκε σε τριετή επιτήρηση, με προφορά κοινωνικής εργασίας και συμμετοχή σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ωστόσο, ισχυρισμοί ότι η Λόχαν δεν τηρεί τους παραπάνω όρους, οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της, το οποίο όμως ακυρώθηκε στη συνέχεια με απόφαση ανώτατου δικαστηρίου του Λος Άντζελες.

Παρόλο που η ίδια δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ο δικηγόρος της 22χρονης κατέθεσε επαρκείς αποδείξεις ότι δεν έχει παραβιάσει τους όρους της επιτήρησης κι έτσι το ένταλμα κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Η 22χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της μόλις στα δέκα της χρόνια με ρόλους σε δημοφιλείς σαπουνόπερες και αρκετές ταινίες.

Ασχολήθηκε επίσης και με τη μουσική, εκμεταλλευόμενη την επιτυχία της στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, το άστρο της μάλλον έχει αρχίσει να δύει, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει δίσκο από το 2005.

Πηγές: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια: