27.3.09

Nέα φρικιαστική υπόθεση αιμομιξίας...


Βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών, και δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι...
Επί 25 χρόνια κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε την κόρη του, 63χρονος άνδρας στο Τορίνο, ενώ προέτρεπε τον 40χρονο γιο του να κακοποιήσει με τον ίδιο τρόπο και τις δικές του κόρες.
Ο 63χρονος, έμπορος στο επάγγελμα, βίαζε την 34χρονη σήμερα κόρη του, από την ηλικία των 9 ετών, δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι χωρίς εκείνον, την κρατούσε κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς φως και την είχε υποχρεώσει να σταματήσει το σχολείο από την πέμπτη τάξη.
Ο πατέρας συνελήφθη και, σύμφωνα με τον...

εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, όχι απλά δεν εμφανίζεται μετανιωμένος, αλλά δηλώνει ότι σύμφωνα με έναν οικογενειακό νόμο, η πρωτότοκη κόρη προορίζεται για αυτόν.

Εκτός από τον 63χρονο, συνελήφθη και ο γιος του, καθώς θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη των τεσσάρων κοριτσιών του, ηλικίας 6, 8, 12 και 20 ετών.

Η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Λάουρα (ψευδώνυμο που δόθηκε στην κακοποιημένη κοπέλα) κατέθεσε αγωγή εναντίον του αδερφού της, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε και την φυλάκισε παρά τη θέλησή της επί δύο εβδομάδες, όταν κατέφυγε σε εκείνον, ύστερα από καυγά με τον πατέρα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: