25.3.09

Απάντηση στο nonews-News, αλλά Εφραίμ...

Η "απολογία" του προέδρου της ΣΕΚΑΠ...
Για το μεγάλο σκάνδαλο του λαθρεμπορίου της ΣΕΚΑΠ που αποκαλύψαμε , μας στέλνει απάντηση ο Ν.Παππάς. Δεν επιθυμεί "ηλεκτρονική αλληλογραφία" λέει, αλλά δεν έχει επιχειρήματα και δεν είναι καθόλου πειστικός. Δείχνει φοβισμένος και απαντάει αλλά Εφραίμ. Το nonews-News όσο κι αν δεν επιθυμεί ηλεκτρονική αλληλογραφία ο πρόεδρος, θα συνεχίσει με έγγραφα. Το θέμα βέβαια δεν είναι αν τα φορτηγά μπήκαν στην Βουλγαρία η άλλη Βαλκανική χώρα. Το θέμα είναι ότι τα τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ πουλιούνται λαθραία σε χώρες με υψηλούς δασμούς. Και επειδή εμείς μιλάμε με ονόματα, μπορεί να μας πει εάν ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ΣΕΚΑΠ Αθανάσιος Καρατζούνης έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο και ναρκωτικά?
Δημοσιεύουμε την απάντηση, και θα συνεχίσουμε. Το λαθρεμπόριο της ΣΕΚΑΠ είναι το μεγαλύτερο μετά το Βατοπέδι σκάνδαλο...
Από john pap
Προς nonews.news@gmail.com
24 Μάρτιος 2009 6:55 μμ
Θέμα ΣΕΚΑΠ
Απάντηση
Κύριοι,
Σε σχέση με την ανάρτηση στο...

Nonews-news.blogspot.com θέματος με τίτλο: ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ από την ΣΕΚΑΠ.!! και φωτογραφιών του κ. Αγγέλου και εμού, ως Προέδρου της ΣΕΚΑΠ, σας ενημερώνουμε ότι η ΣΕΚΑΠ ουδέποτε κατά την τελευταία πενταετία έκανε εξαγωγές τσιγάρων TRANSIT στη Βουλγαρία.

Γνωρίζουμε τα κέντρα από τα οποία εκπορεύονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τους λόγους τους οποίους διοχετεύονται.

Σας γνωστοποιούμε δε, ότι εναντίον τους έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Κατόπιν τούτου και χωρίς να επιθυμώ να ανοίξω ηλεκτρονική αλληλογραφία με κανέναν, παρακαλώ μαζί με την αυτονόητη επανόρθωση, να μην υιοθετείτε και προβάλλετε, με τόση ευκολία, κάθε συκοφαντική και δυσφημιστική πληροφορία, θίγοντας όχι μόνο τη ΣΕΚΑΠ, αλλά τιμές και υπολήψεις προσώπων.

Ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Α.Ε

Νίκος Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: