13.4.09

Τα σκουπίδια "τραγουδάνε" ακόμη...

Εκτελεστής συμβολαίων (κοινωνικού) θανάτου...
Αρχίζει και μας πιάνει αηδία με τον "πόλεμο" , όπως και τους περισσότερους στην blogoσφαιρα. Οι δυο πρώην συνεργάτες ας βγάζουν (για τα προφανή τους συμφέροντα) τα μάτια τους μόνοι τους. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα απαντάμε και δε θα παρεμβαίνουμε εκεί όπου κατά την κρίση μας απαιτείται.
Όπως στο σημερινό ανυπόγραφο σημείωμα της Zouglas για τα σκουπίδια του Διαδίκτυου.
Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε καριέρα, εκτελώντας συμβόλαια κοινωνικού θανάτου. Ποιος δε θυμάται την τσόντα με τον Κορκολή; Την απόπειρα ηθικής εξόντωσης του Σεραφείμ Φυντανίδη. Την εισβολή στην κρεβατοκάμαρα δεκάδων...

επωνύμων και ανωνύμων Ελλήνων. Ο Τριανταφυλλόπουλος νομιμοποίησε για μεγάλο διάστημα το όνειδος της δημοσιογραφίας. Την κρυφή κάμερα. Χρήσιμο εργαλείο για την εκτέλεση των συμβολαίων κοινωνικού θανάτου, που αναλάμβανε έναντι ισχυρών οικονομικών και άλλων ανταλλαγμάτων. Δεν τον πιάσαν στα πράσα ποτέ, αλλά τα εκατομμύρια (πέραν των φανερών εκείνων από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) και η χλιδάτη ζωή τον πρόδιδαν. Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει ότι ακόμη και τα αυτοκίνητα που μοιράζει σήμερα στη Zougla είναι αμοιβή για το συμβόλαιο Μιλένα Αποστολάκη. Και υπάρχουν και άλλα πολλά.
Το θράσος και η έπαρση του Τριαναταφυλλόπουλου τον κάνουν να νιώθει άτρωτος. Από αυτή την ψευδαίσθηση θα πάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: