9.4.09

Δεν τους πίστευε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης...

Μόνο στο nonews-News...
Μετά την δολοφονική επίθεση στην οδό Σκιάθου, ο ένας από τους δυο αστυνομικούς, μη έχοντας ασύρματο πήρε το κινητό της 55χρονης που είχε παρέμβει στο επεισόδιο. Κάλεσε αμέσως το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
-Κέντρο, είμαι χτυπημένος.
-Ποιος είσαι, έδωσες έναρξη?
-Όχι είμαι ο αστυφύλακας Γ.Α.
-Δώσε τον αριθμό μητρώου σου.
Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης προσπαθεί να...

καταλάβει αν πρόκειται πράγματι για αστυφύλακες. Στο τόπο της επίθεσης ο ένας (Σ.Θ.30 ετών) είναι στο έδαφος ημιθανής, κι άλλος προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια μέσω του κινητού ενός πολίτη.
Όπως έχουμε αποκαλύψει οι αστυνομικοί αυτοί (σύνολο 10),είχαν βγει ως ανιχνευτές της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης αγνοούσε την ύπαρξή τους. Μόνο όταν έδωσε τον αριθμό μητρώου ο αστυφύλακας κατάλαβαν ότι έλεγε την αλήθεια. Αλλά ήδη είχαν περάσει 3 λεπτά, η βοήθεια έφθασε σε 10΄ και κάθε λεπτό μέτραγε αντίστροφα για την κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου αστυνομικού. Οι ηχογραφημένες συνομιλίες της Άμεσης Δράσης ζητήθηκαν αργότερα για να ελεγχθούν.
Ως συνήθως ζητάνε ευθύνες και την πληρώνουν εκείνοι που δεν φταίνε. Στην υπόθεση αυτή, ευθύνες έχουν ζητηθεί από τους εκφωνητές της Άμεσης Δράσης!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: