14.5.09

Δικάζεται αύριο στο Βόλο ο Ταρζάν ...

Οι κατηγορίες κατά περίπτωση είναι: αθέμιτη παρακολούθηση με ενδεχόμενα μέσα και μαγνητοφώνηση κατ’ εξακολούθηση...
Την υπόθεση της βιντεοσκόπησης ιδιωτικών στιγμών του πρώην δημάρχου Αλμυρού Σπύρου Ράππου το 2004 σε ιδιωτικό χώρο προσδιόρισε να εκδικάσει αύριο μετά από δύο αναβολές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Κατηγορούμενοι μετά από έγκλιση που είχε καταθέσει ο πρώην δήμαρχος Αλμυρού, είναι η Μαρία Βάρσου και ο σύζυγός της Στ. Μπουκουβάλας από τον Αλμυρό και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «Ζούγκλα» Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Οι κατηγορίες κατά περίπτωση είναι: αθέμιτη παρακολούθηση με ενδεχόμενα μέσα και μαγνητοφώνηση προφορικής συνομιλίας μεταξύ...
τρίτων μη δημόσια και μαγνητοσκόπηση μη δημοσίων πράξεων τρίτων κατά συναυτουργία, άμεση συνέργεια στην παραπάνω πράξη, χρήση κατ’ εξακολούθηση μαγνητοταινιών και μαγνητοσκοπήσεων που αποκτήθηκαν με τον τρόπο που προβλέπεται στην πρώτη πράξη, συκοφαντική δυσφήμιση, δυσφήμιση και ψευδής καταμήνυση.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Στ. Μπουκουβάλας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 17 Μαρτίου 2004 παρακολούθησαν με τη συμβολή τεχνικού συνεργείου της τηλεοπτικής εκπομπής «Ζούγκλα» τον κ. Ράππου με τη Μαρία Βάρσου, στα ρούχα της οποίας είχε τοποθετηθεί κρυφή κάμερα.
Μαγνητοσκοπήθηκαν με αυτό τον τρόπο ιδιωτικές στιγμές και ενώ ο κ. Ράππος, όπως αναφέρεται, είχε αφαιρέσει τα ρούχα του και φορούσε μόνο εσώρουχα.
Η Μαρία Βάρσου σύμφωνα με το κατηγορητήριο παρείχε άμεση συνδρομή στο δημοσιογράφο και στο σύζυγό της.
Το υλικό παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή στις 29 Απριλίου 2004 και ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα θέμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκβιασμού. «Ο δήμαρχος Αλμυρού εκβίαζε υποψήφιες εργαζόμενες και προκειμένου να βρουν δουλειά, όπως υπόσχονταν εκείνος, τις υποχρέωνε, τις εκβίαζε και προσπαθούσε να τις οδηγήσει στο κρεβάτι», προλόγησε το θέμα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Στις 7 Μαΐου η Μαρία Βάρσου υπέβαλε αναφορά στον Γ.Γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά του πρώην δημάρχου Αλμυρού, αναφέροντας ότι τέλεσε σε βάρος της την πράξη της απειλής για
ερωτική συνεύρεση με αντάλλαγμα την επαγγελματική της αποκατάσταση.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ισχυρίστηκε αναλήθειες που θα μπορούσαν να θίξουν την τιμή και την υπόληψη του κ. Ράππου.
Από www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: