22.6.09

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… παντρεύονται και χωρίς μητροπολίτη!

Οι 1500 καλεσμένοι θα δυσκολευτούν στην τελετή, μετά την άρνηση της διοίκησης του καθεδρικού ναού στον γαμπρό να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη...
Απόψε το βράδυ στις 20.00, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, νυμφεύεται την καλή του, Ευγενία Μανωλίδου, με παπά τον φίλο του, πατέρα Σπυρίδωνα Τσάκαλο και κουμπάρο τον πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Καρατζαφέρη.
Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά του ιερού ναού Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα και το μυστήριο θα τελεστεί με την ειδική ακολουθία για δίγαμους (όσους παντρεύονται για δεύτερη φορά).
Οι καλεσμένοι είναι 1500 και, λόγω συνωστισμού, θα...
δυσκολευτούν να παρακολουθήσουν την τελετή, μετά την άρνηση της διοίκησης του καθεδρικού ναού στον γαμπρό να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη.
Ούτε μικρόφωνο του παραχώρησαν του βουλευτή, ώστε μετά το πέρας του μυστηρίου να μπορέσει να απευθύνει χαιρετισμό. Ακόμη, δεν του επέτρεψαν να τοποθετήσει μπουφέδες στον προαύλιο χώρο με αναψυκτικά και γλυκά.
Η νύφη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα στήσει τον γαμπρό ένα τέταρτο της ώρας και βέβαια θα του πατήσει το πόδι, έτσι για να τηρήσουν και το έθιμο.
Από star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: