10.9.09

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ...



Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε τα ονόματα.
Εκτός ψηφοδελτίων βρίσκονται οι Βερελής, Πάχτας και Νεονάκης, ενώ δεν εμφανίζεται το όνομα του Κώστα Σημίτη στην Α' Πειραιά, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί ο πρώην πρωθυπουργός επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Εντολή διακυβέρνησης της χώρας ζήτησε ο Παπανδρέου
Την εντολή των πολιτών να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο καλείται να...

εγκρίνει τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι δύσκολη και δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουστεί με όλα τα συμφέροντα προκειμένου να απελευθερωθούν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, τόνισε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή πήρε δύο φορές την εντολή του ελληνικού λαού, ωστόσο, δεν προχώρησε στις απαραίτητες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών, αλλά υπέρ των ολίγων.

«Μας ζητούν τρίτη εντολή να κυβερνήσουν. Για να κάνουν τα ίδια. Τα ψέμματα όμως τελείωσαν. Αρκετά με τα παιχνίδια της επικοινωνίας. Ήλθε η ώρα του λαού», σημείωσε, για να συμπληρώσει ότι οι ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση της χώρας είναι τεράστιες.

«Δεν σεβάστηκαν τίποτε. Ούτε τις αξίες μας, ούτε τα χρήματά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: