19.11.09

Προκήρυξη αποποίησης ευθυνών του «Επαναστατικού Αγώνα»

Η νέα προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», που δημοσιεύει την Πέμπτη η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ξεκαθαρίζει, ότι δεν βρίσκεται πίσω από την αιματηρή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και αποιείται κάθε ευθύνης άλλων ορφανών χτυπημάτων. Υποστηρίζει ακόμη, ότι δεν έχει καμία σχέση με τους «ληστές με τα μαύρα», ενώ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Στην προκήρυξη μεταξύ άλλων η οργάνωση ξεκαθαρίζει ότι...


«κάθε απόπειρα του Κράτους να μας χρεώσει ενέργειες άσχετες με εμάς, "ορφανές" ή όχι, σχετίζεται με τα ευρύτερα Κρατικά κατασταλτικά σχέδια». Στην προκήρυξή του ο «Επαναστατικός Αγώνας» διαχωρίζει τη δράση του από άλλες οργανώσεις, επικαλούμενη ιδεολογικές διαφορές, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τους επικηρυγμένους «ληστές με τα μαύρα» και εξαπολύει επίθεση σε πολιτικούς και κυρίως στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Εν τω μεταξύ, ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 22χρονη που συνελήφθη ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», μετά την ταυτοποίηση αποτύπωμά της σε κηροπήγιο που βρέθηκε στο σπίτι του Χαλανδρίου.
Η απόφαση αυτή ελήφθη, καθώς το πειστήριο του εγκλήματος, το κηροπήγιο δηλαδή στο οποίο βρέθηκε δαχτυλικό της αποτύπωμα, δεν υπάρχει ούτε στην έκθεση με τα κατασχεθέντα από τη γιάφκα. Η 22χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» και δέχθηκε να δώσει δείγμα DNA. Η απελευθέρωση της 22χρονης έγινε μέσα σε κλίμα έντασης και μικροεπεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και φίλων της κατηγορουμένης....

Δεν υπάρχουν σχόλια: