23.11.09

Το αντίο της Οπρα Γουίνφρεϊ...


ΑΥΛΑΙΑ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ...
«Το αγαπώ πολύ αυτό το σόου. Και το αγαπώ τόσο ώστε να γνωρίζω πότε πρέπει να πω αντίο». Με αυτά τα λόγια και με δάκρυα στα μάτια, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Οπρα Γουίνφρεϊ ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό της πως η εκπομπή «The Oprah Winfrey Show» το 2011 θα ανήκει στο παρελθόν.
Η εκπομπή της μεταδίδεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS σε 140 χώρες, ενώ μόνο στην Αμερική οι τηλεθεατές της εκπομπής έφταναν τα 7,1 εκατομμύρια. Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από μια δεκαετία το νούμερο ήταν ακόμη μεγαλύτερο.
Η...

Οπρα Γουίνφρεϊ είναι μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην Αμερική όσον αφορά το φιλανθρωπικό της έργο, είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια, τηλεοπτική παραγωγός, εκδότρια περιοδικού, η πιο πλούσια Αφροαμερικανίδα αλλά και η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Η Οπρα Γουίνφρεϊ κατάφερε σε 25 χρόνια από τότε που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα να δώσει το δικό της στίγμα στην αμερικανική τηλεοπτική ιστορία, με πολλές γυναίκες παρουσιάστριες ανά τον κόσμο να προσπαθούν να της μοιάσουν.

Το γεγονός ότι μια εκπομπή φτάνει στο τέλος της για ορισμένους μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό. Το συγκεκριμένο σόου, όμως, εισήγαγε στην τηλεοπτική πραγματικότητα ένα ακόμη είδος εκπομπής, το life style τοκ σόου, με πολλές και διακεκριμένες προσωπικότητες να απομυθοποιούνται μπροστά στην οθόνη... με τη θέλησή τους. Ας μην ξεχνάμε για παράδειγμα τον Τομ Κρουζ, ο οποίος πηδούσε πάνω στους καναπέδες για να εκδηλώσει την αγάπη του για τη γυναίκα του Κέιτ Χολμς...

Αλλά και οι εκπομπές με τις «εξομολογήσεις» των Μπραντ Πιτ, Μάικλ Τζάκσον, Γουίτνι Χιούστον, Μισέλ Ομπάμα καθήλωσαν εκατομμύρια τηλεθεατών στους δέκτες τους, που είδαν τους αγαπημένους τους σταρ να τσαλακώνονται μιλώντας για την προσωπική τους ζωή.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ είναι από τις πιο καλοπληρωμένες παρουσιάστριες της αμερικανικής τηλεόρασης και βρίσκεται στην 45η θέση των πιο ισχυρών ανθρώπων, βάσει του οικονομικού περιοδικού Forbes. Δεν πρόκεται να μείνει όμως εκτός τηλεόρασης, αφού θα πάρει μετεγγραφή στο τηλεοπτικό δίκτυο OWN ή αλλιώς Oprah Winfrey Network, το οποίο συνεργάζεται με το Discovery Communications Inc και είναι προσβάσιμο για εβδομήντα εκατομμύρια νοικοκυριά.
Οι υπεύθυνοι του CBS ανακοίνωσαν πως ευχαριστούν για την προσφορά της την παρουσιάστρια: «Σεβόμαστε την Οπρα και της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Γνωρίζουμε καλά πως ό,τι κάνει είναι επιτυχημένο. Ευχόμαστε να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον».
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: