25.11.09

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για το Χ...

Η κριτική των ερυθρολεύκων...
O Oλυμπιακός ήταν καλός, ήρθε κοντά στο γκολ 2-3 φορές αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε για το Χ. Το Goal.com περνάει τους παίκτες του Ζίκο, που αγωνίστηκαν στην Ολλανδία, από το μικροσκόπιο.

Νικοπολίδης: Πολλές αποκρούσεις από τον Έλληνα κίπερ. Κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό σε πολλές δύσκολες φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ζεβλάκοφ: Θετικός ο Πολωνός. Έκανε κάποιες επεμβάσεις, ενώ έτρεξε και αρκετά.

Μπράβο: Νωθρός και με μερικές κακές στιγμές στο πρώτο μέρος ο Ισπανός. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταλυτικός, πίεσε και έβγαλε την ομάδα μπροστά.

Γκαλίτσιος: Σε...

...ρηχά νερά ο Έλληνας αμυντικός. Έκανε κάποιες κούρσες, έβγαλε μερικές μπαλιές αλλά η απόδοση του δεν ξέφυγε του μετρίου.

Μέλμπεργκ: Αλάνθαστος για πολλοστή φορά ο Σουηδός αμυντικός των Πειραιωτών. Καίρια η συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ντουντού: Άψογος αμυντικά ο Βραζιλιάνος. Πολλά θετικά κοψίματα, πολλές κερδισμένες μπάλες. Επιθετικά είχε ένα καλό σουτ αλλά δεν τον βοήθησε και η τύχη.

Μαρέσκα: Ιδιαίτερα κινητικός ο Ιταλός μέσος των "ερυθρολεύκων". Πίεσε αρκετά, είχε πολύ σωστές τοποθετήσεις και βοηθούσε πολύ το αμυντικό δίδυμο. Λίγο έλειψε να πετύχει και γκολ.

Λεονάρντο: Επιθετικά προσπάθησε ο βραχύσωμος παίκτης του Ολυμπιακού. Αμυντικά δεν έδωσε τόσες μάχες.

Όσκαρ: Αρκετά καλό παιχνίδι για τον Όσκαρ, που πάλεψε στην επίθεση με κάποιες όμορφες ενέργειες. Αμυντικά ο Ισπανός βοήθησε αθόρυβα στα χαφ, ενώ έτρεξε πάρα πολύ.

Ζαϊρί: Αρκετά δραστήριος ο Μαροκινός. Έκανε πολλές επελάσεις, σούταρε αρκετά, ενώ λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ. Μερικές από τις μεταβιβάσεις του ήταν κάτι παραπάνω από χάρμα οφθαλμού.

Μήτρογλου: Ο Έλληνας επιθετικός έδωσε πολλές μάχες. Πάλεψε στην άμυνα των Ολλανδών, ενώ έχασε και μερικές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα.

Πάντος: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: