4.11.09

Ο Λάκης έχει χάσει τον βηματισμό του και το παίζει ινστρούκτορας...

Εδώ και καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος αφήνει όλο και περισσότερο τον σατιρικό του ρόλο (τον οποίο όμως συνεχώς επικαλείται) για να κάνει πολιτικό σχολιασμό και να παραδίδει μαθήματα εστέτ αριστεροφροσύνης ταυτιζόμενος με λαϊκές (πολλές φορές λαικίστικες) ρητορικές που κατά βάση εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εχθές αφιέρωσε όλη την εκπομπή σε αυτό το μοτίβο με κάποιες ελάχιστες πινελιές ψυχαγωγίας και αυτές βγαλμένες από τους μόνιμους "συνεργάτες" του (τον γιατρό του Τηλεάστη, την Μενεγάκη και τον "φουσκωμένο" νεαρό). Πλέον προκαλεί απορία το ...



υψηλό κόστος της παραγωγής, το πλήθος των συνεργατών και τα υποτίθεται εκατοντάδες βίντεο από τα οποία γίνεται επιλογή κάθε εβδομάδα και τελικά εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο το μεγαλύτερο μέρος των βίντεο της εκπομπής καλύπτουν τα ίδια 3-4 πρόσωπα.
Πολύ καλύτερη δουλειά κάνει φέτος η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα που αν και καθημερινή καταφέρνει να βρίσκει ενδιαφέρουσες ή χιουμοριστικές στιγμές από το σύνολο της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας. Το Τσαντίρι που είναι και εβδομαδιαίο θα έπρεπε τουλάχιστον να κάνει έστω μια συλλογή από τα καλύτερα βίντεο που παίζονται στις σχετικές εκπομπές τις προηγούμενες μέρες και να τις σχολιάζει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Λάκης Λαζόπουλος. Δεν τίθεται θέμα "ανακάλυψης" στιγμών και βίντεο.
Ανεξάρτητα από το τι γράφει το ραβασάκι της AGB ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει χάσει τον βηματισμό του και θα τον βρει μόνο αν επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά και αυτό που τον καταξίωσε, την σάτιρα...
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: