8.11.09

Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα...

Σε αντίθεση με τον Κουβαρά που έκανε πρωί πρωί ασκήσεις νοηματικής με τον Χιώτη, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαναγιώτου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην εκπομπή του (Ζουμ στα Γεγονότα).

Οι καλεσμένοι της εκπομπής, Πυργιώτη και Κούτρας, επεσήμαναν πως ο Σαμαράς χθες έδωσε το ιδεολογικό του στίγμα σε αντίθεση με την κυρία Μπακογιάννη που δεν το έκανε και απευθύνθηκε μόνο στο θυμικό των συνέδρων. Ξαφνικά ζητάει να κάνει παρέμβαση ο δημοσιογράφος που κάλυπτε το συνέδριο. Τί συνέβη; Η...

...Ντόρα διέκοψε ένα σύνεδρο και παρενέβη λέγοντας πως θα δώσει ιδεολογικό προφίλ στο κόμμα με στροφή στην Κεντροδεξιά, χωρίς να το αφήσει στον παλαιοκομματισμό (μπηχτή στον Σαμαρά) και στην εσωστρέφεια.

Ο Παπαναγιώτου έπιασε την πονηριά της ξαφνικής παρέμβασης της Ντόρας και πολύ εύστοχα είπε στον αέρα "Μάλλον εμάς άκουγε η κυρία Μπακογιάννη".

Φυσικά. Και έσπευσε να συμπληρώσει την χθεσινή ελλιπή τοποθέτηση της, ενώ ταυτόχρονα εξασφάλιζε και την μετάδοση της προσθήκης της από τη ΝΕΤ. Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: