24.11.09

Τα στελέχη που γλεντούσαν με την περιπέτεια της Μάνιας Τεγοπούλου...

Τού Θωμά Μίλερ από το www.kourdistoportocali.com
Το ένα είναι κορυφαίο στέλεχος της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"- απο τους επηρμένους ξερόλες που βλέπουμε συχνά στα διάφορα τηλεπάνελ.

Ατάλαντος, ανεπαρκής, τυχοδιώκτης, με το ΠΑΣΟΚ αλλά και με τη Ντόρα.

Ο κολλητός του, "εκπαιδεύτηκε" πρόσφατα απο αμερικανίδα καθηγήτρια, σε κλειστό σεμινάριο. Σε τι εκπαιδεύθηκε-ρωτήστε τον Δανιήλ.

Οι δυό τους, και...


πολλοί άλλοι, πέρασαν ένα καυτό Σαββατοκύριακο στα τηλέφωνα, με ατάκες του στυλ "καλά να πάθει η μ....","χαίρομαι που τη ξεσκίζει ο Ζούγκλας..." και τα σχετικά.

Μερικοί απ αυτούς εμφανίστηκαν τη Δευτέρα στα Δικαστήρια για να συμπαρασταθούν δήθεν στη Μάνια, μόνο που εκείνη τους έφτυσε-έστειλε μια σοβαρή δικηγόρο αυτή τη φορά, την κα Κωνσταντοπούλου και πήρε αναβολή.

Μιλάμε για στελέχη της ίδιας της εφημερίδας της, οι οποίοι έχουν στήσει ολόκληρο μηχανισμό-παραμάγαζο εντός της.

Και επειδή η Μάνια το ανακάλυψε επιτέλους, βγάζουν βρώμες οτι κλείνει η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", για να την αναγκάσουν να την πουλήσει-ώστε να διασώσουν την καρέκλα με το παχυλό μισθό τους κι οχι μόνο.

Αυτοί οι ανύπαρκτοι δημοσιογράφοι-κανείς ποτέ δεν έχει να θυμηθεί ένα κείμενό τους το οποίο να συζητήθηκε-πανηγύριζαν για την πρόσφατη περιπέτεια της εκδότριά τους-την ώρα που οι υπόλοιποι νταβατζήδες, βαρύνονται με ποινικά αδικήματα που θα έπρεπε να τους είχαν στείλει στη Ψειρού για να κάνουν τα γιουσουφάκια του Βλαστού.

Μόνο που αυτή τη φορά η Μάνια γνωρίζει ολη την αλήθεια της εφημερίδας της.
Γνωρίζει τα πρόσωπα και τους ρόλους τους-ακόμη και τον ρόλο που έπαιξαν κάποιοι για να "προκύψει" εκείνη η νύχτα με τις χειροπέδες.

Η Μάνια, ξέρει πολύ περισσότερα απ οσα οι ίδιοι υποθέτουν.

Τα γνωρίζει όλα. Καθώς και τον βρώμικο ρόλο του Προστάτη τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: