6.11.09

Εκκενώθηκε το ξενοδοχείο «Νεφέλη» στη Θεσσαλονίκη με εντολή του Εισαγγελέα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης...


Χωρίς συντήρηση από το 2005 ο καυστήρας του ξενοδοχείου...
Εκκενώθηκε από τους ενοίκους του το ξενοδοχείο «Νεφέλη» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ έχει συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του, μετά τους τραγικούς θανάτους δύο νεαρών που διέμεναν σε αυτό, χθες και σήμερα τα ξημερώματα. Τα δύο άτυχα θύματα διέμεναν στα δωμάτια 401 και 501, τα οποία βρίσκονται στην ίδια πλευρά του ξενοδοχείου σε διαφορετικούς ορόφους, και ο θάνατος τους οφείλεται σε εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα. Ήδη έχει ενημερωθεί και ο ΕΟΤ, για να...
προχωρήσει και αυτός στις δικές του ενέργειες. Αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει το χώρο και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε βλάβη στη συσκευή του air-condition.
Χωρίς συντήρηση από το 2005 ο καυστήρας του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο ένας 27χρονος και ένας 28χρονος, σήμερα και χθες τα ξημερώματα. Αυτό καταγγέλεται από τον πρόεδρο των «συντηρητών καυστήρων Β.Ελλάδος», ύστερα από έλεγχο των φύλλων συντήρησης που υπήρχαν στον χώρο του λεβητοστασίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, το ξενοδοχείο άλλαξε καυστήρα το 2005 και από πετρέλαιο χρησιμοποιούσε έκτοτε φυσικό αέριο.
www.newsblog.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: