26.11.09

Η ΕΣΗΕΑ... ξέχασε να καλέσει τον Μάκη για την τσόντα...

Η ΕΣΗΕΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ...
O Μάκης μας περιφρονεί! Έτσι λέει.Σιγά ρε Μάκη την απειλή. Αφού δεν αντέχεις γιατί το λες; Σε πονάει το troktiko. Εδώ και έναν χρόνο έχεις ξεκινήσει ΠΡΩΤΟΣ και ΜΟΝΟΣ σου και ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ να γράφεις σε βάρος μας. Ε, θα απαντούσαμε τι θα κάναμε;
Εμείς δεν βάζουμε ούτε τσόντες ούτε πορνογραφικό υλικό και ούτε διωκόμαστε γιαυτό! Ούτε για χυδαία λάσπη στην Ντόρα.
Μάλλον ο ρόμπεν των Καγιέν πρέπει να απολογηθεί στο δικαστήριο και τον κόσμο για το απαράδεκτο ΤΣΟΝΤΟΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ που έβαλε στην σελίδα του, αλλά και ...

για την κοροιδία στον κόσμο όταν έλεγε ότι ΔΕΝ ήξερε για την φωτογραφία του Ζαχόπουλου και ντράπηκε για το παιδί του όταν την είδε την στιγμή που δύο χρόνια μετά βάζει τσόντα! Αυτό Μάκη δεν ξεπλένεται. Είναι θέμα παιδείας που δεν έχεις.

Εσύ πρέπει να απολογηθείς στους διευθυντές της πρώην εφημερίδας σου(όχι Θέμο, Καραμήτσο) που καταδικάστηκαν για μια φωτογραφία του Ζαχόπουλου που πραγματικά δεν ήξεραν ότι θα μπει και εσύ έβγαλες την ουρά σου απ'έξω. Και τώρα βάζεις τσόντα. Σκέτη κοροιδία δηλαδή. Και ενώ ήξερες ότι θα βάλουν την φωτογραφία αλλά μάλλον νόμιζες ότι θα ήταν η Τζέκου με τον ...Ντόναλντ Ντάκ.

Είμαστε αγράμματοι (όπως λες και ας έχουμε τελειώσει ή κάποιοι τελειώνουμε πανεπιστήμια) όμως η δική σου μόρφωση περιορίζεται στην ηδονή της τσόντας και των ύβρεων. Δεν σου λέμε για τα πτυχία γιατί ξέρουμε ότι ΔΕΝ έχεις ΚΑΝΕΝΑ! Όλα τα πανεπιστήμια στο εξωτερικό τα άφησες στην μέση!

Ένα μόνο έχεις πάρει και αυτό είναι το Ι5 στον στρατό.

Ξέρουμε ότι είσαι υπάλληλος του Κουρή και το δείχνεις κάθε μέρα με το να συγκαλύπτεις τα σκάνδαλα του όπως το θέμα με τα εικονικά τιμολόγια.

Γνωρίζεις ότι η εφημερίδα σου δεν κάνει 600.000 φύλλα όπως έλεγες(αλλά είναι 7η), όπως και ότι όσα έγραφες για εμάς έπεσαν στο κενό. Και το "Θέμα" βρίζουμε και τον Χατζηνικολάου και όλους τους επιχειρηματίες. Αυτή είναι η βασική μας διαφορά. ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΊΔΙΟΙ. Ακριβώς.

Το Portal σου έχει φάει ...φούντο και πέφτει μέρα με την ημέρα όπως και η εκπομπή σου! Μοιράζεις προφυλακτικά για να ανεβάσεις στην εφημερίδα σου. Κατάντια.

Είχαμε πει ότι όλα έχουν ένα τέλος και εσύ απλά έβαλες το δικό σου πιο νωρίς.

Μην ξανασχοληθείς μαζί μας. Δεν χάνεις και τίποτα. Εμείς είμαστε αποβράσματα και αγράμματοι. Επιλέξαμε όμως να έχουμε χαμηλά τον πήχη της ηθικής και τον περνάμε.

Εσύ όμως; Τον έβαλες τόσο ψηλά και τον περνάς από κάτω. Κάθε μέρα.

Αλίμονο σε σένα τον επώνυμο που πήρες τα 15 εκατομμύρια από τον Μπόμπολα για να βρίζεις τώρα την εφημερίδα του(πόσο ηθικό είναι;) και για να κάνεις κλικ βάζεις μέχρι και τσόντες στο portal σου.

Εμείς θα ασχολούμαστε μαζί σου όπως με όλους τους επώνυμους. Μέχρι εκεί. Παραπάνω τι να πούμε; Τα έχουμε πει όλα. Ο κόσμος ήδη σου γύρισε την πλάτη όπως και οι πρώην συνεργάτες σου.

Υ.Γ: Μήπως θυμάσαι αν τον εξευτελισμό που ζεις τώρα με τα κείμενα περί Ντόρας και άσκοπη χυδαία τσόντα, τον είχες αντιμετωπίσει με τους πρώην συνεργάτες σου; Ακόμα και τα αντιεκκλησιαστικά θέματα που βάζεις τα κάνεις για να ...πικάρεις τον πρώην αρχισυντάκτη σου. Η ψυχολογία σου είναι αυτή και την ξέρουμε. Αρρώστια.

Κατάντησες να ευχαριστείς δημόσια υπουργούς και επιχειρηματίες.


Υ.Γ: Η ΕΣΗΕΑ και ο Π.Σόμπολος είναι ανύπαρκτοι. Δεν τον έχουν καλέσει για την χυδαία τσόντα που ανέβασε (με τα όργια στο νοσοκομείο)την ίδια στιγμή που έχει διαγράψει άλλους δημοσιογράφους για μικρότερο αδικήματα. Ο εισαγγελέας ασχολείται αλλά η ...φράξια των δημοσιογράφων κάνει τουμπεκί. Είστε όλοι ίδιοι! Απλό είναι...

Άντε γειαααααααααααααααααααααα

Εις το επανιδείν....

(Να σε δούμε πόσο θα αντέξεις χωρίς να μας βρίζεις αλλά παράλληλα να μην λες τίποτα).

Δεν κοβόμαστε έτσι εύκολα Μάκη! Είμαστε πώρωσηηηηηηηηηηηηηηηηη.
Από troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια: