12.11.09

Ο ΠΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ... ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ...

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία (της "Ψηλής")...
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μήτρος (ο Μήτσος καλέ) ο Αβραμόπουλος. θα μας πείτε, είχε βάλει την υπογραφή του. Και λοιπόν; Tη βούρτσα (δώσε πασά μου, την οδοντόβουρτσα μου) και την υπογραφή του κανείς πρέπει να προσέχει που την βάζει. Κι αν γίνει καμιά στραβή, την πετάει αμέσως έξω.

Ο...

...υποστηρικτής και συνυπογράψας το κείμενο υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Πάνος Καμμένος έφυγε γι' αλλού (γράψε Αντώνη). Στην προσωπική του ιστοσελίδα προσπαθεί να δικαιολογηθεί, γράφοντας άρες μάρες κουκουνάρες:

"Σε μια δύσκολη στιγμή για την χώρα και την παράταξη προέχει η ομοψυχία και η ενότητα, αρχές που υπηρέτησα σε όλη την πολιτική μου σταδιοδρομία. Λυπάμαι και διαφωνώ με φωνές και συμπεριφορές που έχουν σκοπό να πλήξουν ανέντιμα οποιονδήποτε από τους τρείς υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος και αρνούμαι να συμμετέχω σε δημόσιες αντιπαραθέσεις που πλήττουν την εικόνα της παράταξης.

Θα κάνω τα πάντα για να χτίσουμε μαζί την Νέα Δημοκρατία του αύριο για το καλό της πατρίδας και των πολιτών.

Το σημαντικότερο είναι από τις 30 Νοεμβρίου να είμαστε όλοι μαζί με την νέα ηγεσία του κόμματος για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη εκείνων που προδώσαμε και να πάρουμε γρήγορα ξανά το τιμόνι της χώρας.

Πάνος Καμμένος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: