12.11.09

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

από το kourdistoportocali.com
Η κομματική και πολιτική πειθαρχία, σε βάρος της ειλικρίνειας απέναντι στους πολίτες. Αυτή η στάση δεν χαρακτηρίζει φυσικά μόνο τη Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά την πλειοψηφία των πολιτικών.
Είναι όμως απόλυτα προσβλητική απέναντι στους πολίτες.

Θέλω να πω οτι η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν είχε δικαίωμα να...

...σιωπά για τα γαλάζια σκάνδαλα που διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Δεν μπορείς να είσαι κορυφαία υπουργός και να μην έχεις άποψη για τις αθλιότητα με το Ομόλογα και τα ασφαλιστικά ταμεία, για τους κουμπάρους και το Βατοπέδι. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ισχυρίζεσαι, οτι έλειπες σε ταξίδι για δουλειές, οταν ο γαλάζιος βούρκος απειλούσε να καταβροχθίσει τη χώρα.

Δεν μπορείς να σιωπάς οταν η αθλιότητα ξεδιπλώνεται σαν μια τεράστια γιγαντοαφίσσα και τυλίγει τη χώρα σου. Δεν έχεις δικαίωμα να σιωπάς οταν ο πλέον αποτυχημένος πρωθυπουργός που γνώρισε η χώρα, ανέχεται κρυβόμενος το απίστευτο πάρτυ της διαφθοράς.

Δεν μπορείς να σιωπάς, οταν ακούς αστείους ισχυρισμούς, για δήθεν ανάληψη της πολιτικής ευθύνης και τα σχετικά.

Δεν μπορείς να σιωπάς, οταν εμπλέκεται το ονομά σου στο σκάνδαλο της Siemens. Δεν μπορείς να σιωπάς στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας και των όποιων ηγετικών φιλοδοξιών.

Ο σχολιασμός δεν αφορά, μόνο τη Ντόρα, αλλά και τους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας. Μόνο που οι δύο, ο Αβραμόπουλος και ο Ψωμιάδης, δεν είναι σοβαρές περιπτώσεις.

Ο Ψωμιάδης, φρόντισε τα τελευταία χρόνια ν ανηφορίζει τα σκαλοπάτια της γραφικότητας, διεκδικώντας επάξια το Οσκαρ Α ανδρικού ρόλου.

Ο δε Αβραμόπουλος, δεν χρειάζεται συστάσεις.
Κορυφαία στιγμή της καριέρας του, ήταν οταν μετά τη διάλυση του ΚΕΠ, ταξίδεψε στην Αμερική για να διδάξει στο Χάρβαρντ, στην έδρα του Σωκράτη.

Φυσικά για τον Σωκράτη Κόκκαλη, οφείλει να μας δώσει μια απάντηση και ο Αντώνης Σαμαράς. Τον κατηγορούν οτι ο Σώκρατες του Βερολινέζικου Τείχους, ήταν ο χορηγός της Πολιτικής Ανοιξης.

Φυσικά το αυτό ισχύει και για τη Ντόρα καθότι Σώκρατες, Χριστοφοράκος, Φόλκερ Γιουνγκ, Siemens, Iντρακόμ, είναι χάντρες στο ίδιο κομπολόι...Η Ντόρα και ο Σαμαράς, φιλοδοξούν να επανιδρύσουν τη ΝΔ. Καλά θα κάνουν να μας πείσουν οτι την νέα διακήρυξη αρχών του κόμματος, δεν θα την συνυπογράφουν ο Σαλονίκης, ο Λούβαρης, ο Θεοδωρίδης κι ο Θωμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: