4.11.09

Ο "Ντοράκιας" και η "Ντορούλα" ...

Ποιοι δημοσιογράφοι στηρίζουν τη Ντόρα...
Το nonews-NEWS σας το 'πε αμέσως μετά την παραίτηση του Καραμανλή. Κάποιοι δε μας πιστεύατε. Ορίστε και η Μάρα Ζαχαρέα (αυτή ξέρει πολύ καλά) , που συμφωνεί μαζί μας. Διαβάστε τι γράφει στην ιστοσελίδα του STAR που διευθύνει:
Υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη σε ό,τι αφορά την «κούρσα» διαδοχής της ΝΔ, τάσσονται εμμέσως πλήν σαφώς Ολγα Τρέμη και Νίκος Χατζηνικολάου μέσω των δελτίων τους.

Και καλά για την Ολγα Τρέμη και...

το Mega, αυτό είναι πάνω κάτω αναμενόμενο. Αλλωστε είναι γνωστή η φιλική και κοινωνική σχέση που συνδέει την δημοσιογράφο με την υποψήφια στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ. Και με την κόρη Αλεξία, όμως, η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις, καθώς έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε δεξιώσεις και δείπνα που έχει παραθέσει η οικογένεια Μπακογιάννη. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος διατηρεί φιλία χρόνων με τη Ντόρα. Είναι πάντως κάτι στο οποίο το Mega μας έχει συνηθίσει. Αλλωστε το κανάλι της λεωφόρου Μεσογείων έχει στηρίξει και άλλον υποψήφιο αρχηγό κόμματος στο παρελθόν: Τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην κούρσα διαδοχής του ΠΑΣΟΚ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όμως, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι συνήθως πολύ περισσότερο αμερόληπτος και προσεκτικός στη στάση του σε τέτοιου είδους ζητήματα. Εκτός εάν θέλει να κάνει το «αντίβαρο» στις απόψεις Τράγκα, ο οποίος κάθε πρωί στον RealFm, δίνει ρέστα κατά του Μητσοτακέϊκου, με χιούμορ που σκοτώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: