23.11.09

Ήπιαν σαμπάνια στο ονομά του...



Βάφτιση σε στενό οικογενειακό κύκλο και δεξίωση παρουσία πολλών και... πολύ υψηλών καλεσμένων! Τη χαρά της οικογένειας του Νίκου Χατζηνικολάου έσπευσαν να μοιραστούν πολλοί φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλούς δημοσιογράφου. Ολοι έδωσαν το παρών για χάρη του junior Αλέξανδρου Χατζηνικολάου!
Ο άνκορμαν του Αlter Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσολακάκη το Σάββατο το πρωί βάφτισαν τον μικρό τους γιο Αλέξανδρο στην Παναγίτσα της Κηφισιάς. Νονός...
του μικρού ήταν ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νίκος Χατζηνικολάου, συγγενής του δημοσιογράφου. Στην εκκλησία ήταν μαζί τους ο Τζώνη Καλημέρης με τη σύζυγό του Μαρία Ιωάννου και τα παιδιά τους, αλλά και ο ιδιοκτήτης του Alter Γιώργος Κουρής.

Μετά το μυστήριο ο Νίκος και η Κρίστι, κρατώντας τα δύο τους παιδιά Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο από το χέρι, κατευθύνθηκαν μέχρι το αυτοκίνητό τους. Στη 1.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έδωσαν δεξίωση στο «Ekali Club» για τον Αλέξανδρό τους.

Σε αυτήν παρευρέθηκαν: ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με την κόρη του Χρυσή, ο Παύλος Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γέλη. Ακόμη, ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του Χριστιάννα (επιμελήθηκαν και τις μπομπονιέρες της βάφτισης), οι οποίοι κατέφθασαν μαζί με την Ιωάννα Μαρινοπούλου, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Ακόμα, το παρών έδωσαν ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη σύζυγό του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αρης Σπηλιωτόπουλος, αλλά και η σύζυγος του Δημήτρη Αβραμόπουλου, Βίβιαν. Από τις πλέον λαμπερές αφίξεις ήταν αυτή της Ελλης Στάη και του συζύγου της Μιχάλη Γουλανδρή. Η «σιδηρά κυρία» των μέσων φορώντας ένα κομψό, ερυθρόλευκο φόρεμα έλαμψε και εντυπωσίασε. Κατά την άφιξή της στο «Ekali Club» χαιρέτησε τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Εκεί ήταν και ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, αλλά και η Μαριάννα Πυργιώτη. Δεν μπορούσαν, τέλος, να λείπουν η Αλεξάνδρα Καπελετζή με τον σύζυγό της Μάκη Στεργιάτο.

Οσον αφορά τον μπουφέ, ήταν εκλεκτός. Ολοι ευχήθηκαν στους πανευτυχείς γονείς τα καλύτερα για τον μικρό Αλέξανδρο πίνοντας σαμπάνια!
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: