26.11.09

Ετοιμάζει δίσκο με τον Κάτμαν;..


Από www.kourdistoportocali.com
Παλαιότερα το πρόγραμμα των κρατικών καναλιών, έκλεινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Ετσι οταν άνοιγες τη συσκευή γύρω στις 3 τα ξημερώματα, έβλεπες στην οθόνη χιονάκια κι άκουγες ένα διαρκές ήχο σαν σφύριγμα.

Οταν ήθελαν να πειράξουν κάποιον επαγγελματία τεμπέλη, έλεγαν γι αυτόν οτι η δουλειά του είναι να σφυρίζει το σήμα του καναλιού που διέκοπτε την ροή προγράμματος.

Βλέποντας την σημερινή υπουργό κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και την λύσσα της να...


εμφανίζεται στα κανάλια, σκέφτεσαι οτι θα ήτο ιδανική να σφυρίζει και το σήμα τους, σε περίπτωση που διέκοπταν την κανονική ροή. Η κα υπουργός έχει μετατραπεί σε εξωτερική ρεπόρτερ του Μήτσου Καμπουράκη κι αναρωτιέται κανείς, εαν την πληρώνει ο Ελληνας πολίτης να εργάζεται γι αυτόν η να σουλατσάρει απο κανάλα σε κανάλα με τα ταγιεράκια της.

Σήμερα μάλιστα, την ψιλοέκανε ρόμπα και ένας συνδικαλιστής απο το νοσηλευτικό προσωπικό των εντατικών, η οποίος της είπε πως μόνο στα κανάλια κάνουμε διάλογο μαζί σας. Είναι δύσκολο να τα πούμε απο κοντά, γιατί δεν έχετε χρόνο.

Μα που να βρει το χρόνο αγαπητέ μου, οταν απο τις 40 μέρες της υπουργίας της, πέρασε τις 20 στους λυριτζιδοκαμπουράκηδες;

Αυτός ο Πάγκαλος ο συντονιστής, γιατί δεν την παίρνει ένα τηλέφωνο και να της ψιθυρίσει στο αυτί, οτι είναι υπουργός υγείας κι οχι πελάτισσα σε γραφείο συνοικεσίων.

Μα είναι εικόνα σοβαρής υπουργού αυτή; Δεν αντιλαμβάνεται οτι έχει καταντήσει γραφική και οτι ήδη κυκλοφορούν ανέκδοτα για την εικόνα της.

Πότε προλαβαίνει να δουλέψει σ ενα τόσο απαιτητικό υπουργείο, οταν κάθε πρωί σπαταλά 4-5 ώρες στα κανάλια;

Λυπήσου μας, κυρά μου, λυπήσου μας.

Η παράτησέ τα υπουργεία και πήγαινε στης Αννίτας Πάνια ν αρχίσεις καριέρα δίπλα στον Κατέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: