10.11.09

ΤΡΙΑ CHEESECAKE ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...

από το kourdistoportocali.com
Tην ώρα που άκουγε τον Αβραμόπουλο να στηρίζει Σαμαρά...

Tρία cheesecake, παρήγγειλε απο το Fresh ο Καραμανλής, οταν είδε το Αβραμόπουλο να δηλώνει τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά. Τα καταβρόχθισε στο φτερό καθώς διαπίστωνε αγχωμένος, οτι το δαχτυλίδι που επιχείρησε να δώσει στη Ντόρα, δεν του βγαίνει.

Ο δυστυχής πρώην πρωθυπουργός, που χαρακτηρίζεται απο την...

...μη ολοκλήρωση των ενεργειών του-ολες έμειναν στη μέση, ακόμη κι οταν πήγε να σουτάρει έσπασε το ταλαντούχο πόδι του-έτρεμε στην ιδέα της κατακραυγής απο το περιβάλλον του επίτιμου, στον οποίο είχε δώσει το λόγο του.

Ο Καραμανλής, είχε υποσχεθεί στον Μητσοτάκη, οτι θα μεθοδεύσει την διαδοχή, ώστε η Ντόρα να κερδίσει το κόμμα αλλά πάπαλα.

Στο παρα 5 ξύπνησε ο karate kid Σαμαράς κι άρχισε να κερδίζει έδαφος και τώρα είναι έτοιμος να καταλάβει τις Βερσαλλίες.

Η τωρινή πορεία του Σαμαρά προς την αρχηγία, είναι για ανάλυση απο δέκα βιρτουόζους αναλυτές, επιπέδου Γεωργίου. Κι αυτό γιατί ο μεσσήνιος δεν είχε καν ιστοσελίδα, εως πριν λίγες μέρες και δύσκολα έβρισκες τωρινή φωτογραφία του στο διαδίκτυο.

Ο μόνος που τον υποστήριζε, ήταν ο factorx, για ν αποδίδουμε τα του καίσαρος.

Προφανώς ο Αντώνης, με τη γοητεία κολλεγιόπαιδου ΟΝΝΕΔίτη, μαγεύει το πλήθη κι αν παρουσιάσει κι ένα πρόγραμμα της προκοπής, θα μπορούσε ν αποδειχθεί σκληρός αντίπαλος για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η εκλογή Σαμαρά αποτελεί μια πραγματική απειλή για μια κυβέρνηση η οποία θα επιλέξει να εγκαταλείψει τις δεσμεύσεις της και να χορέψει με τους νταβατζήδες.

Ολα αυτά συνειδητοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος παρότι εξακολουθεί να είναι αρχηγός της ΝΔ, αναζητούσε έντρομος ένα αρχηγό στο Συνέδριο-αυτό δεν έχει ξαναγίνει.

Μαθαίνω οτι τα cheececake του Καραμαλή, είναι κερασμένα απο το επιτελείο του Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: