16.11.09

H μπάρα-σιδερώστρα της Άρτας!!! Η νέα πρωτοποριακή πατέντα!!!

ΚΑΙ αποτρέπει τα αυτοκίνητα από το να μπαίνουν στους πεζοδρόμους ΚΑΙ επιτρέπει στον κάτοικο ή επισκέπτη της Άρτας να ρίξει ένα γρήγορο σιδερωματάκι στην τσάκιση, λίγο πριν το κρίσιμο επαγγελματικό ραντεβού ή πριν την συνέντευξη για πρόσληψη ή ακόμη και πριν τη συνάντηση με τη νέα μας ...κατάκτηση.
Στην φωτό βλέπετε τους αντιδημάρχους Αθανασούλα και Τρομπούκη να κάνουν επίδειξη της πατέντας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας. Ο Γρηγόρης ο Τρομπόυκης δήλωσε: "έπρεπε να βρούμε μία λύση ούτως ώστε να μην...



ξοδέψουμε και το Δήμο με πολλά χρήματα... Έτσι υπήρξε η σκέψη να κατασκευάσουμε μια δική μας πατέντα (τύπου σιδερώστρα) η οποία είναι εύκολη στη χρήση της, είναι κατασκευασμένη από γερό υλικό. Θα πακτωθεί στο δρόμο κι όταν θα κλείνει θα έρχεται στο ίδιο επίπεδο με τον πεζόδρομο".
Σε λίγο καιρό που θα εφαρμοστεί το μέτρο, θα αλλάξει το πρόσωπο της Άρτας. Οι πεζόδρομοι θα αποδοθούν επιτέλους στους πεζούς και αυτοί θα βολτάρουνε, όχι μόνο με ασφάλεια αλλά και περιποιημένοι και ...φρεσκοσιδερωμένοι !!!
KENTRI

Δεν υπάρχουν σχόλια: