4.11.09

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΠ απαντάει στο nonews-NEWS...

Αθήνα 4 Νοεμβρίου 2009
Αξιότιμοι κύριοι
Έχω την απόλυτη βεβαιότητα – επιφυλασσόμενος σε κάθε περίπτωση, για κάθε δικαίωμα μου που απορρέει από το νόμο - ότι λόγοι αυτονόητης δεοντολογίας υπαγορεύουν και επιβάλλουν τη φιλοξενία των γραμμών που ακολουθούν, χωρίς περικοπές, αναφορικά με πρόσφατη ανάρτησή σας (30/10/09) που αφορούσε στην εταιρία ¨V+O¨, σε σχέση με το ……. ¨πλιάτσικο του ΟΠΑΠ¨(!!) και ειδικότερα ¨την προμήθεια της NOVA που έγινε μέσω Κωστάκου …¨ (!!).
Τα θαυμαστικά έχουν, προδήλως, τεθεί από...

τον υπογράφοντα και αιτιολογούνται πλήρως από το γεγονός ότι:

α) Είτε η πηγή σας αγνοεί τα πραγματικά περιστατικά (και άρα σας παρέσυρε σε ψεύδη ασύστολα)

β) Είτε, ενώ τα γνωρίζει, τα αποσιωπά (οπότε σκόπιμα σας παραπληροφόρησε).

Κατ’ αρχήν ουδέποτε κατά τη διάρκεια της θητείας του υπογράφοντος (Μάιος 2004 – Νοέμβριος 2007) υπήρξε και πολύ περισσότερο συντελέσθηκε οποιασδήποτε μορφής ….. ¨προμήθεια της NOVA¨, έτσι ώστε να αδυνατώ να αντιληφθώ σε τι αναφέρεσθε.

Ξέχωρα από τα παραπάνω και ενόψει του γεγονότος ότι ευθέως υπονοείται ότι υπήρξε ¨χαριστική¨ αντιμετώπιση της πιο πάνω εταιρίας επί της θητείας στην ΟΠΑΠ ΑΕ του υπογράφοντος, χρήσιμο και αναγκαίο είναι να πληροφορηθείτε ότι:

α) Η συνεργασία της ¨V+O¨ με την ΟΠΑΠ ΑΕ είχε αποφασισθεί από την προκάτοχη διοίκηση κατά το έτος 2002.

β) Η συνεργασία αυτή έληξε επί της θητείας του υπογράφοντος, κατά το έτος 2005, δηλαδή δύο χρόνια πριν την αλλαγή της διοίκησης της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Ουδεμία, κατά συνέπεια, επιφύλαξη θα πρέπει να διατηρείτε για την ….. ¨αξιοπιστία¨ της πηγής που σας (παρα) πληροφόρησε καθώς και για την αναίτια και απρόκλητη εμπλοκή του ονόματός μου στη σχετική σας ανάρτηση.

Εν τέλει – και επειδή δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο για την οικονομία του χώρου που, ειλικρινά πιστεύω, θα μου παραχωρήσετε – να έχετε την απόλυτη βεβαιότητα ότι στα 3 ½ χρόνια που είχα την εξαιρετική τιμή και την βαριά ευθύνη να βρίσκομαι στη διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ μοναδικό γνώμονα είχαμε, μαζί με τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ, την εξυπηρέτηση του συμφέροντος της Εταιρίας και των Μετόχων της, κατά συνέπεια δε του δημοσίου συμφέροντος.

Εξ άλλου και σε ό,τι αφορά στην έμμεση, πλην σαφέστατη, διασύνδεση του ονόματος μου (μέσω παρένθετου προσώπου) με τον Αντώνη Σαμαρά, οφείλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω, έστω και αν – άθελά σας, θέλω να πιστεύω – αποπειραθήκατε να σκιάσετε την θητεία μου στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Και οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατί ήμουν υπερήφανος, παραμένω υπερήφανος και θα συνεχίσω να αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η ζωή μου επιφύλαξε το αληθές προνόμιο να συμπορευθώ με τον Αντώνη Σαμαρα.
Με εκτίμηση
Σωτήρης Κωστάκος
πρώην Πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ
nonews-NEWS
Τα Εθνικοκομματικοαπλευθερωτικά σας με τον κύριο Σαμαρά, δεν μας ενδιαφέρουν.
Εμείς ξαναρωτάμε ευθέως.
1) Είστε η όχι φίλος με τον κ.Ολύμπιο (Εκπρόσωπο Τύπου της Πολιτικής Άνοιξης, όταν ήσασταν Γενικός Διευθυντής) συνιδιοκτήτη της V+O ?
To 2005 όταν έληξε η συνεργασία της εταιρίας του με τον ΟΠΑΠ, τι κέρδη είχε αποκομίσει?
2) Στο διάστημα της θητείας σας (εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι πήρατε προμήθεια), πόσα εκατομμύρια πήρε διαφήμιση η NET MED (ΝOVA)από τον ΟΠΑΠ?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: