7.11.09

Η Άννα Παναγιωταρέα απαντά στο nonews-NEWS...


Εγω θα σας απαντήσω γιατί σας διαβάζω και δεν θέλω να γράφετε ανακρίβειες:
1. Το εγκώμιο της εκπομπής δεν το έκανα εγώ αλλά ο καθηγητής Θ.Διαμαντόπουλος κλείνοντας.
2. Ο συγγραφέας είναι ο Βαγγέλης Ραφτόπουλος και μόλις κυκλοφόρησε βιβλίο -από τον ΚΕΔΡΟ- για την τρομοκρατία.
3, Ο νεαρός ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε στο Τμήμα Αγίας Παρασκευής δεν είχε...

μιλήσει άλλη φορά στην τηλεόραση.
4. Η κυρία Βάσω Αρτινοπούλου είναι καθηγήτρια Εγκληματολογίας και αντιπρύτανης στο Πάντειο.
5, Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε τον περισσότερο χρόνο από κάθε άλλο καλεσμένο, σύμφωνα με τη μέτρηση των χρόνων..
6. Ο δημοσιογράφος είναι ο Β. Λαμπρόπουλος από το "ΒΗΜΑ" και θεωρείται από τους πιο καλά πληροφορημένους.
Τώρα αν δεν την είδατε την εκπομπή και θέλετε βίντεο ευχαρίστως να σας το στείλω. Αν έχετε κάτι προσωπικό μαζί μου, όπως φαίνεται από τους σχετλιαστικούς χαρακτηρισμούς σας, δεν πειράζει. Ο καθένας κρίνεται από τη δουλειά του . Κι εσείς και εγώ.Περιμένω να δημοσιεύσετε την απάντησή μου. Σας ευχαριστώ
Αννα Παναγιωταρέα
annap@hol.gr

ΥΓ. Ο πρώτος που προσπάθησε να νομοθετήσει εναντίον των "προσφορών " των εφημερίδων - έδιναν ακόμη και σπίτια στην Πετρούπολη- ήταν ο Ελ. Βενιζέλος, λέγοντας ότι καταστρεφεται η Δημοσιογραφία. Ξεσηκώθηκε θύελλα και το μέτρο ατόνισε. Οταν έγινε η δικτατορία του Ι.Μεταξά, την επόμενη ημέρα εξέδωσε απαγόρευση κατά των "προσφορών" λέγοντας ότι οι εφημερίδες πρέπει να αγοράζονται για το δημοσιογραφικό περιεχόμενό τους και όχι για το εμπόρευμα που χαρίζουν!

Αννα Παναγιωταρέα
Δημοσιογράφος
Ass.Prof.
Journalism &Mass Media Dep.
Aristotle Univ. Thessaloniki
nonews-NEWS: Μάλλον κυρία μου έχετε ασθενή μνήμη. Ναι μέν ο (των εκπομπών σας τακτικός επισκέπτης)καθηγητής Διαμαντόπουλος μίλησε για "συζήτηση υψηλού επιπέδου", αλλά το επαναλάβατε και εσείς, σαν δικιά σας διαπίστωση. Ξαναδείτε το video(που το έχετε στην διάθεσή μας). Το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Ραφτόπουλος έγραψε βιβλίο για την τρομοκρατία, δεν μας εμποδίζει να τον (ξανά)χαρακτηρίσουμε άσχετο. Όπως το ίδιο θα λέγαμε λόγου χάριν, για τον πολυγραφότατο Πάνο Καμμένο. Όσον αφορά τους λοιπούς καλεσμένους σας, μη μας βάζετε στον πειρασμό να κάνουμε (κι άλλα) σχόλια.
Υ.Γ. Α, σχετικά με τους "καλά ενημερωμένους αστυνομικούς συντάκτες" (που συμπλέουν πάντα με την εξουσία χωρίς ποτέ να αποτολμούν το παραμικρό σχόλιο εναντίον της), να σας δώσουμε παρ' ότι νεώτεροι, μια συμβουλή:
Φοβού τους Δαναούς και δώρα(ενημέρωσης) φέροντας.
Το'παμε καλά κυρία?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: