21.12.09

ΣΥΜΜΟΡΙΑ Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ!...

www.press-bank.gr
ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Καταπατώντας κάθε έννοια Συνταγματικής ελευθερίας, ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ενεργεί με καθαρά φασιστικό τρόπο, φακελώνοντας τον κάθε συναλλασσόμενο με τις τράπεζες πολίτη, έχοντας οδηγήσει μέχρι τώρα στην οικονομική καταστροφή χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θανόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Δανειοληπτών, ο οποίος σήμερα το πρωί, από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ κι από την εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Ψάλτη, κατήγγειλε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που χρησιμοποιεί ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, προκειμένου δήθεν να διασφαλίσει την...


φερεγγυότητα των τραπεζικών συναλλαγών.

«Πουθενά στο καταστατικό του ΤΕΙΡΕΣΙΑ δεν προβλέπεται η καταγραφή και το φακέλωμα των πολιτών», δήλωσε ο κ. Θανόπουλος, για να συμπληρώσει: «Ο νόμος 2472/97είναι σαφής σε ότι αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Παρά το γεγονός όμως ότι ο κ. Θανόπουλος δίνει αγώνες τιτάνιους για να καταργηθεί η ασυδοσία του ΤΕΙΡΕΣΙΑ, η εν λόγω εταιρεία ζει και βασιλεύει, καταπατώντας κάθε Συνταγματική ελευθερία, ακόμη και το ίδιο το καταστατικό της. Κι όχι μόνον αυτό: Κι αυτή η περιβόητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία κόπτεται για την προστασία του πολίτη, στην περίπτωση του ΤΕΙΡΕΣΙΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Θανόπουλος, κάνει τα πάντα για να του παράσχει κάθε στήριξη!!!

Αυτή είναι η ξεφτίλα και το σικέ παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των πολιτών. Μία συμπαιγνία ανάμεσα σε «Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» και στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ! Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ο οποίος θα έπρεπε πρώτος απ’ όλους να οδηγηθεί στα Δικαστήρια και να καταγγελθεί ως ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ παραβάτης των Αρχών που διακηρύσσει η περιβόητη «Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», έχει την αμέριστη συμπαράστασή της!!!

Κι ο «κορώνες» που εκτοξεύει για να κατεβούν οι κάμερες παρακολούθησης ή να μην ανακοινώνεται το όνομα του βιαστή, είναι για τα μάτια του κόσμου!

«Είναι συμμορία ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θανόπουλος στον ΣΚΑΪ.

Εμείς θα συμπληρώναμε ότι ΣΥΜΜΟΡΙΑ είναι και η «Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: