31.1.10

Το δάκρυ της Ελένης...

Με μια λιτή ανακοίνωση η Ελένη και ο Γιάννης μας ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Είδες για να είναι σεμνοί και ταπεινοί;

Κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ένα διάγγελμα στον ελληνικό λαό και να γίνει και μια διακαναλική συνέντευξη τύπου.

Σε παγκόσμιο επίπεδο φυσικά.
Δεν γίνεται να μην μάθουν το νέο οι Ζουλού και οι Εσκιμώοι. Έξω από τις ραγδαίες εξελίξεις θα τους αφήσουμε;

Στη αρχή βλέποντας ότι έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, αναρωτήθηκα: Εντάξει χωρίζουν (ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι) υπερβολή δεν είναι να...

...βγάλουν και ανακοίνωση τύπου;

Μετά όταν είδα πόσοι άνθρωποι έβαλαν το μάτι τους στην κλειδαρότρυπα, άλλαξα γνώμη.

Το μισό ενδιαφέρον να δείχναμε για την πολιτική θα ξέραμε πως παίζεται το παιχνίδι και θα κάναμε καλύτερες επιλογές.
Δεν θα ήμασταν οπαδοί αλλά πολίτες.

Από την μια σκέφτεσαι ότι είναι μεγάλη ξεφτίλα να βγαίνουν έκτακτες εκπομπές και εκδόσεις περιοδικών για έναν χωρισμό και από την άλλη σκέφτεσαι ότι αυτοί είμαστε και αυτά μας κάνουν.

Το επόμενο στάδιο είναι να έχουμε μόνιμα σε απευθείας μετάδοση την κάθε κίνηση της Ελένης.

Η Ελένη τώρα παίρνει ένα ποτήρι νερό. Και αγαπητοί τηλεθεατές, όσο και αν σας φανεί απίστευτο, πίνει μια γουλιά. Και άλλη μια γουλιά. Και η φωνή του ρεπόρτερ να πάλλεται από συγκίνηση. Και στην συνέχεια η μετάδοση θα έχει το πάθος των ανθρώπων που μεταδίδουν βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ναι, την ήπιε την γουλιάαααααααααα! (και να μας ξεφύγει και κανένα γκοοοοοοοολ δεν πειράζει. Πολλοί θα το ακούσουν, λίγοι θα το καταλάβουν).

Και ξαφνικά η Ελένη σκύβει. Ένα δάκρυ, ναι κύριες και κύριοι, ένα δάκρυ αχνοφαίνεται στο αριστερό της μάτι. Μόλις είδε ότι τα νούμερα της είναι περισσότερα από τα νούμερα των άλλων ανταγωνιστών της.

Το CNN διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματος και μας δείχνει το δάκρυ της Ελένης. Χιλιάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο εκλιπαρούν την Ελένη για μια δήλωση.

Κεράτωνε ο Γιάννης την Ελένη ή η Ελένη τον Γιάννη; Να γίνει αμέσως μία δημοσκόπηση να δούμε ποια είναι η άποψη της κοινής γνώμης.

Είναι σωστό που η ανακοίνωση δόθηκε Παρασκευή και όχι Κυριακή;
Να γίνει δημοψήφισμα παρακαλώ για να αποφασίσει ο λαός την σωστή μέρα που θα ανακοινώνονται οι χωρισμοί. Ήδη ο Καρατζαφέρης μαζεύει υπογραφές. ( ή έχουμε δημοκρατία ή δεν έχουμε).

Το ωραίο ξέρετε ποιο είναι; Ότι θα διαμαρτυρηθούν κιόλας που η προσωπική τους ζωή έγινε βούκινο στα κανάλια και τα περιοδικά.

Και τώρα διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος μας για να σας μεταδώσουμε μια έκτακτη είδηση. Το γατάκι της Ελένης δεν έφαγε όλο το φαγητό του.

Δεν μπορώ να συνεχίσω… συγκινήθηκα!

Μικρός Φωκίων - mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: