27.2.10

Τα χαλιά, το Becel ProActiv και ο Βγενόπουλος...

Παρεξηγήθηκε ο Χατζηνικολάου, γιατί ο δημοσιογράφος της "Ελευθεροτυπίας" , Κανελλόπουλος έγραψε πως πουλάει την πραμάτεια του στο ραδιόφωνο, σαν τη Μοιραράκη. Γιατί; Ψέμματα είναι; Μ' αρέσει ο Χατζηνικολάου και...

θέλω το πρωί να τον ακούω, αλλά δεν αντέχω όλα αυτά τα διαφημιστικά που κάνει. Το μεγαλύτερο χρόνο της εκπομπής του τον αφιερώνει στο Conn-x@Work, στη NOVA και (παλαιότερα) στα γιαούρτια Becel ProActiv. Αν δεν το 'χει καταλάβει, του το λέω εγώ, μια απλή ακροάτρια. Είναι ανυπόφορος. Και η μεν Μοιραράκη πουλάει τα χαλιά της, αυτός, όμως, υποτίθεται ότι κάνει ενημέρωση.
Επίσης, επειδή τον άκουσα να καμαρώνει για τη συνέντευξη με το Βγενόπουλο, να του πω πως θα πρέπει μάλλον να ντρέπεται. Εκτός αν έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Όπου βρεθώ και όπου πάω (και λόγω της φύσης της εργασίας μου, επισκέπτομαι πολλούς χώρους, με διαφορετικά κοινωνικά στρώματα) ακούω να τον βρίζουν και να τον λοιδορούν γι' αυτή τη συνέντευξη. "Πώς κατάντησε έτσι ο Χατζηνικολάου. Αυτή δεν ήταν συνέντευξη, σκέτο γλύψιμο ήταν" , λέμε οι περισσότεροι.
Αλλά, αυτά δεν τολμάει μάλλον κανείς να του τα πει. Κρίμα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: