18.2.10

Βρέθηκε το βρέφος που είχε εξαφανιστεί από δημόσιο μαιευτήριο...

Βρέθηκε τελικά το νεογέννητο μωρό που είχε εξαφανιστεί τα ξημερώματα από το μαιευτήριο «Έλενα E. Βενιζέλου». Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, το βρέφος βρέθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί σε κατοικία στην περιοχή του Αιγάλεω, ενώ συνελήφθη και μία γυναίκα, η οποία το είχε απαγάγει από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα -που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα- επισκεπτόταν συχνά το μαιευτήριο, προφασιζόμενη ότι...

...είναι έγκυος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νεογνό είναι καλά στην υγεία του και ήδη έχει μεταφερθεί στο μαιευτήριο, ώστε να αναγνωριστεί από τη μητέρα του.

Την εξαφάνιση του νεογέννητου μωρού της κατήγγειλε νωρίς σήμερα το πρωί η μητέρα του, καθώς μία άκουσε, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, έναν θόρυβο στο θάλαμό της και αμέσως διαπίστωσε ότι κοριτσάκι της δεν βρισκόταν στο καλαθάκι, δίπλα της.

Αμέσως η γυναίκα ενημέρωσε το προσωπικό. Ωστόσο, η διοίκηση του μαιευτηρίου ειδοποιήθηκε μετά από μία ώρα και η αστυνομία έπειτα από δύο ώρες, δηλαδή στις 7 το πρωί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: