12.2.10

Την πάτησε με τον Παπαγιάννη...

"Ποιος νομίζετε κύριε Τριανταφυλλόπουλε πως είστε και κουβαλάτε τον κόσμο στα δικαστήρια χωρίς στοιχεία;". Χαστούκι στον ανυπόληπτο Μάκη από τους δικαστές της δίκης εναντίον του Παπαγιάννη.

Όπως...

...διαβάζουμε στο fimotro:
"Καταδικαστική απόφαση και πρόστιμο 120 ευρώ για λιπομαρτυρία πριν από λίγο για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Σήμερα διεξαγόταν η δίκη του γνωστού δημοσιογράφου κατά του συναδέλφου του Γιάννη Παπαγιάννη. Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν παρέστη στο δικαστήριο. Όπως και κανένας δικηγόρος από την πλευρά του προφανώς γιατί δεν προκύπτει ευθύνη ή ταυτοποίηση του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη με το... blog στο οποίο αναφερόταν ο Ταρζάν.

Η υπόθεση θα δικαστεί και πάλι στις 12 Μαρτίου. Μέχρι τότε όμως θα έχει γίνει και η άλλη δίκη. Αυτή που αφορά μήνυση του Γ. Παπαγιάννη κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για υβριστικό δημοσίευμα κατά του δημοσιογράφου μέσα από το portal zougla.gr. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση προκύπτει ταυτοποίηση του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος φαίνεται στην ταυτότητα της ηλεκτρονικής εφημερίδας!"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: