29.5.10

Οι ιδέες εκδικούνται...

Πριν από 13 χρόνια ο τότε υπουργός Μεταφορών, Χάρης Καστανίδης, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, λέγοντας "αισθάνομαι ότι ορισμένοι βλέπουν την παρουσία μου σαν εμπόδιο στην ελεύθερη άσκηση των παιγνίων τους" . Ο Σημίτης, αντί να...

τον κρατήσει στη θέση του, αποδέχθηκε την παραίτησή του και έκανε υπουργό Μεταφορών τον άνθρωπό του, Τάσο Μαντέλη, με τα γνωστά αποτελέσματα των χορηγιών.
Τις επιστολές που αντήλλαξαν υπουργός και πρωθυπουργός, παρουσίασε η πολύ καλή εκπομπή της ΕΤ-3, "Λαβύρινθος" . Ο παρουσιαστής της, Τριανταφυλλίδης, ζήτησε από τον Πέτρο Ευθυμίουυ να την σχολιάσει, αλλά αυτός δείχνοντας ένα πρόσωπο πολιτικάντη, αρνήθηκε να το κάνει.
Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και μια συνέντευξη του Καστανίδη το Δεκέμβριο του 2009. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας την παραίτησή του στις 2 Σεπτεμβρίου του 1997, είπε "σήμερα, επί υπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου, με υπουργούς, Μεταφορών το Δημήτρη Ρέππα και Δικαιοσύνης το Χάρη Καστανίδη, θα αλλάξει ο νόμος περί προμηθειών" .
"Οι ιδέες εκδικούνται" .
Πράγματι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: