29.6.10

Τα μάθατε τα νέα ?...


Κοσμάς Βίδος
Αν ο έρωτας έχει χαρακτηρισθεί και πόλεμος, ανάμεσα στις δύο πλευρές, το σεξ τείνει να εξελιχθεί σε... γενοκτονία. Των σπερματοζωαρίων. Ισραηλινοί επιστήμονες ανακοίνωσαν τη δημιουργία του πρώτου ανδρικού αντισυλληπτικού χαπιού, το οποίο «σκοτώνει» το σπέρμα προτού αυτό...
γονιμοποιήσει το ωάριο. Μήπως να τα καταργήσουν εντελώς, τα σπερματοζωάρια, να ησυχάσουμε;

Τι θα προτιμούσατε για να βελτιώσετε την αρτηριακή πίεσή σας, μισή ώρα γυμναστικής ή ένα κομμάτι σοκολάτας κάθε μέρα; Αυστραλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι και το ένα και το άλλο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε, ζήτω η σοκολάτα! (Μόνο που αν αυξήσετε το ημίωρο της γυμναστικής, κακό δεν κάνει, το κομματάκι της σοκολάτας όμως πρέπει να παραμείνει κομματάκι. Τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας από την πλευρά των ερευνητών.)

Παρεμπιπτόντως, ένα λίτρο μπίρα περιέχει τις ίδιες θερμίδες με μια σοκολάτα γάλακτος. Η διαφορά είναι ότι ενώ η μπίρα σε ζαλίζει και ξεχνάς περιστασιακά τα άγχη σχετικά με τις θερμίδες και τα επιπλέον κιλά, η σοκολάτα σε αφήνει και με επιπλέον θερμίδες και με τις τύψεις σου.

Πάντως η γερμανική ένωση καταναλωτών συμβουλεύει τους φιλάθλους να περιορίσουν τις μπίρες που καταναλώνουν ενώ παρακολουθούν τους αγώνες του Μουντιάλ. Αυτό επειδή το αλκοόλ όχι μόνο παχαίνει αλλά και προκαλεί αφυδάτωση, η οποία είναι επικίνδυνη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πληροφοριακά: το ασφαλές όριο στην κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών για τους άντρες είναι μισό λίτρο μπίρα ή ένα τέταρτο του λίτρου κρασί καθημερινά. Οι γυναίκες θα πρέπει να καταναλώνουν τις μισές από αυτές τις ποσότητες. Σαν πολύ αυστηροί δεν είναι οι κύριοι της γερμανικής ένωσης καταναλωτών;

Η δε Γιοχάνα ίνα φοβήται τη Γιονίνα και τούμπαλιν. Ο λόγος για την πρωθυπουργό της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ, η οποία την περασμένη Κυριακή, ημέρα κατά την οποία στη χώρα της τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου, παντρεύτηκε την επί σειρά ετών σύντροφό της Γιονίνα Λεοσντότιρ.

Σε πείσμα εκείνων που επιμένουν ότι με κάτι τέτοια, προκλητικά και ανόσια, σπεύδουμε στην καταστροφή (του κόσμου), όχι το Εϊγιαφιαλιοκούλ (το θυμάστε;) αυτή τη φορά δεν εξερράγη!

Θαυμαστής του Μάικλ Τζάκσον πλήρωσε 190.000

δολάρια για ένα γάντι του βασιλιά της ποπ, διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski. Η οικονομική ύφεση δεν τους αγγίζει όλους...

BHMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: