31.8.10

Σύσκεψη για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά...


Στο τελικό στάδιο μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από την ThyssenKrupp στην Abu Dhabi Mar και την τύχη των υποβρυχίων που είχε παραγγείλει το Πολεμικό Ναυτικό.
Το μεσημέρι, ο....
υπουργός Εθνικής Άμυνας , Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο της ThyssenKrupp Marine Systems, Χανς Κρίστοφ Ατσπόντιεν και τον εκπρόσωπο της Abu Dhabi, Ισκαντάρ Σαφά.Το απόγευμα, η σύσκεψη επαναλαμβάνεται, με τη συμμετοχή αυτή τη φορά και των διαπραγματευτικών ομάδων και των νομικών συμβούλων των εμπλεκομένων πλευρών.

"Υπάρχει μία ενιαία αταλάντευτη κυβερνητική γραμμή στο όνομα της οποίας το ΥΠΕΘΑ χειρίζεται τα θέματα αυτά, στο πλαίσιο των σαφών αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ και της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων σε άμεση συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό και τα συναρμόδια υπουργεία. Στόχος μας είναι η υπογραφή μιας συμφωνίας που μετά τον έλεγχό της από το Ελεγκτικό Συνέδριο θα κυρωθεί με ευρεία συναίνεση από τη Βουλή προκειμένου να τεθεί σε ισχύ", δήλωσε ο Ευαγ. Βενιζέλος
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: