18.9.10

Η μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα είναι γεγονός!...


Πάντα "πρωτοπόρα" η Ξάνθη. To παραδέχομαι. Δίνουμε το παράδειγμα. Οδηγούμε τις εξελίξεις, ρε παιδί μου. Πως να το κάνουμε; Το έχουμε αυτό το... κακό.

Μείωση των μισθών κατά 20% στη Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε. (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - Μην σας μπερδεύει το "συνεταιριστική", καμία σχέση) και μάλιστα με τις "ευλογίες" και του Σωματείου Εργαζομένων της Επιχείρησης, στο οποίο ανήκει και ο ...

πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο "γαλάζιος" κ. Σπύρος Παπαχρήστου, που στο παρακάτω βίντεο, εμφανίζεται σχεδόν ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά: "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" κι ας παρουσιάζει κέρδη η επιχείρηση... και συνεχίζει "προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει η επιχείρηση και να μην κλείσει έπρεπε να το κάνουμε".

Το "κλου" της υπόθεσης; Ποιος είναι Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΕ Α.Ε.; Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αλέκος Κοντός!

Να βλέπω τον Σαμαρά να αριστερολαϊκίζει κατά του Μνημονίου και του παγώματος των μισθών στον δημόσιο τομέα και από την άλλη, τους Βουλευτές του να εφαρμόζουν ένα δικό τους ακόμη πιο σκληρό μνημόνιο και μάλιστα στον ιδιωτικό τομέα, ομολογώ πως δεν το περίμενα!

Να δω κάποιον δημοσιογράφο να τον ρωτάει στη ΔΕΘ για το θέμα, το περιμένω. Και θα έχει πολύ ενδιαφέρον η απάντησή του.
antikrogias.blogspot..

Δεν υπάρχουν σχόλια: