29.11.10

Ο Γιώργος Κουρής εγκαταλείπει το ALTER !...

Στα Τάρταρα η μετοχή του...
Δραματικές εξελίξεις στο ALTER με τον Γιώργο Κουρή να φέρεται να αποχωρεί και να αφήνει τον Γιαννίκο να ψάχνει επενδυτή στον επιχειρηματικό κόσμο. Ο Γιαννίκος με...την βοήθεια και του Νίκου Χατζηνικολάου έχουν αρχίσει έναν μαραθώνιο επαφών για να βρούν χρηματοδότες, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.

Προχθές πληρώθηκαν ένα μικρό μέρος από τα δεδουλευμένα και τους έγινε η ... υπενθύμιση ότι "δεν ξέρουμε αν θα ξαναπληρωθείτε"..

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλα κανάλια και επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα το STAR ενώ και άλλες διαρροές ετοιμάζονται στο κανάλι.

Ο Γιώργος Κουρής έχει ρίξει όλο το βάρος του στο KONTRA και δεν ενδιαφέρεται για την τύχη του ALTER, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα και στον ΦΙΛΑΘΛΟ όπου οι δημοσιογράφοι παραμένουν απλήρωτοι και όταν είπαν ότι θα κάνουν επίσχεση εργασίας το "μεγάλο αφεντικο" τους διαμήνυσε ότι θα κλείσει την εφημερίδα.


Η μετοχή του ALTER στα... τάρταρα!

Διαβάστε και τι έγραψε η Κατιάνα Ματζαρίδου στο Blog των Κυριών πριν από λίγο:

Η αναστάτωση στο ALTER δεν έχει καταλαγιάσει καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις στη συνέλευση που έγινε την περασμένη εβδομάδα για εξόφληση μισθών και δεδουλευμένων μέχρι αύριο Δευτέρα, υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες.
Ακούγεται ότι στο πρόγραμμα εξυγείανσης του καναλιού οι τράπεζες ζητούν απολύσεις στα πλαίσια του νόμου που προβλέπει 4% μηνιαίως μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό όριο εργαζομένων, που είναι οι 250.
Αυτό που έχει κάνει τους εργαζόμενους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα είναι η είδηση ότι ένας από τους δύο βασικούς μετόχους έχει εγκαταλείψει το κανάλι.
Με δεδομένο ότι οι δύο βασικοί μέτοχοι είναι η οικογένεια Κουρή και ο Κώστας Γιαννίκος τίθεται το ερώτημα: ποιος αποχώρησε;
Ωστόσο υπάρχουν νέες φήμες, εκτός ALTER, για το ενδιαφέρον προσώπου από την κεντρική πολιτική σκηνή, που θα στηρίξει οικονομικά στέλεχος του καναλιού για να πάρει μετοχές και να συνδιοικήσει.
Στο μεταξύ η αξία της μετοχής της ‘Ελεύθερης Τηλεόρασης» , δηλαδή της εισηγμένης εταιρείας στην οποία ανήκει το ALTER, παρουσιάζει τραγικά πτωτική πορεία καθώς :

* τις τελευταίες 7 ημέρες σημείωσε πτώση 25.45%
* τις τελευταίες 30 μέρες σημείωσε πτώση 41.43 %
* τους τελευταίους 3 μήνες σημείωσε πτώση 64.04%
* τους τελευταίους 6 μήνες σημείωσε πτώση 70.71%
* τους τελευταίους 12 μήνες σημείωσε πτώτη 80.57%

Τα στοιχεία για όσους γνωρίζουν από οικονομικά είναι τραγικά και καταδεικνύουν την οικονομική αδυναμία των μετόχων...
allismedia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: