30.12.10

Γιατί στα Χανιά τα καύσιμα είναι 10 λεπτά ακριβότερα?


Επιστολή- Διαμαρτυρία των Καταναλωτών των Χανίων.
Αιτούμε την παρέμβαση σας στις τιμές "φωτιά "των καυσίμων στην Κρήτη
Αξιότιμε κ.Υπουργέ,
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων ,ζητάει την άμεση παρέμβαση σας , για τις τιμές"φωτιά"στα καύσιμα στην Κρήτη.
Από τα Χανιά εμείς οι καταναλωτές, σας καλούμε σαν αρμόδιο Υπουργό, μέσω των κοστολογικών ελέγχων των Υπηρεσιών σας , να μας δικαιολογήσετε την διαφορά της επιβάρυνσης των...
10 λεπτών ανά λίτρο,που καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε επιπλέον, έναντι των καταναλωτών άλλων περιοχών της Χώρας και θέλουμε να μας πείσετε για το άδικο της διαμαρτυρίας μας.
H κερδοσκοπία , έδειξε επιτέλους το πρόσωπό της , με την ανιούσα τιμή στα καύσιμα στο Νομό μας, που έσπασε τιμή "ρεκόρ" στην τιμή της αμόλυβδης στα 1,76 Ευρώ στα Χανιά .
Η Υπομονή μας έχει εξαντληθεί , από την κωλυσιεργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για ξεκαθάρισμα του τοπίου στην αγορά των καυσίμων, και ζητούμε από σας τον εποπτεύοντα Υπουργό, να ζητήσετε το πόρισμα της Αρχής, αφενός μεν για να βρείτε και εσείς ποιος αισχροκερδεί στην Αγορά των καυσίμων και στην πλάτη των καταναλωτών, αλλά και να επιβληθούν οι ποινές που ανακοινώσατε , σαυτούς που έχουν την ευθύνη ,για την αβάσταχτη ακρίβεια, αλλά και να απαλλαχθούν οι έντιμοι βενζινοπώλες από το πέπλο της συκοφαντίας που τους έχει περιλούσει".
Γνωρίζουμε ότι , όραμά σας είναι , η πάταξη του παρ εμπορίου ,σε όλα τα επίπεδα, η ομαλότητα της αγοράς, η μείωση των τιμών, επιτέλους τολμήστε ,ξεκαθαρίσετε την κατάσταση , περιμένουμε γενναίες παρεμβάσεις, τολμηρά μέτρα, μέτρα της περίστασης, προστατεύσετε τους καταναλωτές!! Οι διαρρέουσες στα ΜΜΕ αιτιολογίες και "θα" δεν καλύπτουν την υπομονή μας, η ακρίβεια θερίζει ανελέητα τον λιγοστό οικογενειακό μας προϋπολογισμό, επομένως τώρα παρά ποτέ χρειαζόμαστε την στήριξη του αρμόδιου Υπουργού, που ξέρει να τολμά και να διαχειρίζεται τα δύσκολα.
Με Εκτίμηση


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: