18.2.11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός του ΟΠΑΔ,έγραψε εξετάσεις ωοθηκών και μαστού... σε παπά...


Δεν έχει το Θεό του όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι του συνάδελφοι ένας γιατρός που συνεργάζεται με τον ΟΠΑΔ.
Πρόκειται για έναν γενικό γιατρό από την Αρτέμιδα που έγραφε στους ασθενείς που τον επισκέπτονταν τις πιο ακριβές εξετάσεις. Έφτασε σε σημείο να... γράφει σε άνδρες, μεταξύ αυτών και ένας παπάς, τεστ ΠΑΠ!

Άνδρες βρέθηκαν με παραπεμπτικό για εξετάσεις μαστού, ωοθηκών και... γυναικείου κύκλου! Σύμφωνα με την "Ελευθεροτυπία" δεν δίσταζε την ίδια ημέρα να γράφει για τους ίδιους ασθενείς άλλες εξετάσεις για άλλες ... ακριβές παθήσεις.

Με κόστος για τον ΟΠΑΔ περίπου 450 έπαιρνε αίμα από τους πολίτες, το έστελνε σε συγκεκριμένο μικροβιολογικό εργαστήριο στους Αμπελόκηπους για να εξεταστούν οι αλλεργικοί δείκτες...

Το κόλπο απλό. Οι γυναικείες εξετάσεις σε... άνδρες δεν δείχνουν κάτι ανησυχητικό, ούτε ο γιατρός, ούτε και το εργαστήριο χρειάζεται να κάνουν μετρήσεις αφού κατά 99% βγαίνουν φυσιολογικές. Όλα γίνονται για τα χρήματα τα οποία φυσικά πληρώνει ο ΟΠΑΔ.

Εκτός από τους συναδέλφους του, έχουν διαμαρτυρηθεί και αρκετοί ασθενείς, λέγοντας μάλιστα ότι απειλήθηκαν από το γιατρό να μη μιλήσουν στους επιθεωρητές του ΟΠΑΔ.

Το απίστευτο, σύμφωνα με το ρεπορταζ της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" είναι ότι ενώ υπάρχουν καταγγελίες άλλων γιατρών, ενώ υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη ο γιατρός εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον οργανισμό.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΔ επικαλέστηκε το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα "ο έλεγχος είναι μια χρονοβόρα διαδικασία" είπε ο κ. Σουλιώτης
www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: