22.2.11

Κι ο Κουρής στο κόλπο με τα σβησμένα πρόστιμα...

Στο προσκήνιο ξανά η αυτοκτονία του επιθεωρητή που έκανε τον επανέλεγχο των εικονικών τιμολογίων...
Η Δικαιοσύνη ξεσκονίζει τις περιπτώσεις των εφοριακών, που έκαναν επανελέγχους και σβήναν τα πρόστιμα από διάφορες επιχειρήσεις. Πρώτη και καλύτερη η περίπτωση του ALTER και του Κουρή. Σε πρώτη φάση, καλούνται οι εφοριακοί, σε δεύτερη οι επιχειρηματίες, ανάμεσα στους οποίους και ο Κουρής. Στον επανέλεγχο των...

εικονικών τιμολογίων του ALTER είχε αυτοκτονήσει ένας επιθεωρητής. Αλλά το θέμα το πνίξανε, παρά την προβολή που έγινε, κυρίως απ' το Διαδίκτυο.
Τώρα, ξανάρχεται στην επιφάνεια, μαζί με την έρευνα για τους 10 ύποπτους εφοριακούς.
Η είδηση για την κομπίνα των σβησμένων προστίμων κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο, όπως διαβάζουμε στο karxarias.blogspot.com:

Σήμερα βγήκε προς τα έξω αυτή η είδηση από το δικαστικό ρεπορτάζ ότι δηλαδή ελέγχονται δέκα επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών επειδή πήγαιναν σε επιχειρήσεις που είχαν καταλογιστεί πρόστιμα και τα «έσβηναν» με νεότερους παράτυπους ελέγχους.

Αυτή η περίπτωση –ξέρετε- είναι ίδια και απαράλλακτη με την περίπτωση Κουρή. Θα θυμάστε ότι ενώ αρχικά είχε πάει κλιμάκιο ελεγκτών και είχε βγάλει τα τιμολόγια του ALTER πλαστά και εικονικά, χρόνια μετά -επί Αλογοσκούφη- είχε πάει δεύτερο κλιμάκιο επιθεωρητών και έβγαλε τα ίδια τιμολόγια ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Άρα… ενώ το δημόσιο αξίωνε κάποια εκατομμύρια ευρώ από το πρόστιμο, τελικά ελέω αυτών των επιθεωρητών… δεν πήρε τίποτα.

τον Τρομερή ομοιότητα; Η είδηση από το δικαστικό ρεπορτάζ αφορά σε επιθεωρητές που έκαναν ακριβώς αυτό το πράγμα… πήγαιναν και έκαναν ελέγχους και έσβηναν τα πρόστιμα. Άρα ρωτάμε: Είναι μέσα στους ελεγχόμενους και ο επιθεωρητής που ήλεγξεΚουρή και βρήκε τα τιμολόγια «καθαρά»; Και λέμε για έναν «επιθεωρητή» διότι ψάχνοντας στο Google βρήκαμε ότι ο δεύτερος που ήταν στον επανέλεγχο αυτοκτόνησε πέρυσι…!!!!!!!! Αυτό δεν το ξέραμε και μας έκανε εντύπωση. Εσείς το ξέρατε; Αν δεν το ξέρατε, πως σας φαίνεται τώρα που το διαβάζετε; Τρομερό;;;!!!! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: