11.3.11

H γυναικάρα με τα μαύρα, άναψε φωτιές στους διαδρόμους της Μπιρμπίλη...


kourdistoportocali.com
Από την Ηλιάνα Κουτίδου
Πέμπτη μεσημέρι.
Ψηλά τακούνια, μαύρο εφαρμοστό ταγέρ.
Το άρωμα της Θεοδώρας Τζάκρη, ζάλισε όσους βρέθηκαν στο διάβα της και δεν ήταν λίγοι όσοι έχασαν τη λαλιά τους από το λίκνισμα των γοφών της στους διαδρόμους του Υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ που επισκέφτηκε. Ήταν φανερό ότι το κορίτσι το...
γλεντάει.

Συνοδευόμενη από τον δίμετρο φρουρό της ασφάλειας της, η Υφυπουργός πέρασε την πόρτα του Υπουργείου με αέρα που θα ζήλευαν ακόμη και σταρ του σινεμά.

Κι επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι, τήρησε το πρωτόκολλο (όπως κάθε καλό στέλεχος) και χάρισε το πιο γοητευτικό χαμόγελό της.

Η εμφάνισή της προκάλεσε ποικίλα σχόλια τόσο από τον αντρικό (άμαχο) πληθυσμό, όσο και από τις πάντα ετοιμοπόλεμες γυναίκες.

Αν μη τι άλλο από τα πιο ισχυρά χαρτιά της εμφάνισής της ήταν το κομψό μονόπετρο, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και το μακιγιάζ που πολλοί αναρωτήθηκαν αν είχε ως βάση το αστάρι.

Μετά την συνάντησή της με την Τίνα Μπιρμπίλη Υπουργό, θλίψη και οδυρμός κατέλαβε τα αντρικά πλήθη. Πολλά κεφάλια πέσανε και φυσικά δεν ήταν τα πάνω. Γιατί τα επάνω, παραφράζοντας τον ποιητή, σκέφτονταν: «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς τη Τζάκρη; Η οπτασία αυτή ήταν μια κάποια λύσις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: