27.4.11

«Θα πω όλη την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος και τότε...»...


Την οδό της σύγκρουσης με το ΠΑΣΟΚ επιλέγει ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία του ανακοινώνει ότι αποφάσισε να... παραστεί την Πέμπτη στη συνεδρίαση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής και να μιλήσει στους βουλευτές λίγη ώρα πριν την έναρξη της μυστικής ψηφοφορίας.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος στέλνει ήδη τα πρώτα μηνύματα στην ΚΟ του κόμματος του καθώς συνεργάτες του τονίζουν ότι, “ο κ. Τσοχατζοπουλος στην ομιλία του θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια και τα πραγματικά περιστατικά και θα επισημάνει ότι οι κατηγορίες που υπάρχουν στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ ούτε τον αγγίζουν ούτε τον αφορούν.”

Μάλιστα για να γίνουν ακόμη πιο σαφείς οι προθέσεις του πρώην υπουργού Άμυνας οι συνεργάτες του, θυμίζουν και τη δήλωση που είχε κάνει πριν από μια εβδομάδα και στην οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος σημείωνε: “Το ατόπημα στο οποίο οδηγούν κάποιοι την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν τους τιμά. Σε περίεργη σύμπνοια με τη ΝΔ επιδιώκουν μέσω της επιλεκτικής στοχοποίησης μου μια βολική αλήθεια με ορατές πολιτικές σκοπιμότητες”.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: