13.4.11

Δουλειές με… «φούντες» σε όλη την Ελλάδα!...


Με… χασισόδεντρα είχε αντικαταστήσει την παραγωγή των δύο θερμοκηπίων που διατηρούσε στην αγροτική περιοχή ''Τηγάνια'' στην Ελιά Μολάων Λακωνίας ένας 45χρονος αγρότης! Οι αστυνομικοί που ... έκαναν έφοδο στο πρώτο θερμοκήπιο, εντόπισαν 39 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από δυο ως 80 εκατοστών τα οποία φρόντιζε καθημερινά, ενώ στο δεύτερο θερμοκήπιο βρέθηκαν άλλα τέσσερα δενδρύλλια ύψους από 10 ως 15 εκατοστών! Ο 45χρονος χασισοκαλλιεργητής ομολόγησε ότι τα καλλιεργούσε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σπάρτης.

Φυτεία υδροπονικής κάνναβης καλλιεργούσε μέσα στο υπόγειο του σπιτιού του στην Καβάλα ένας 27χρονος, που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας. Στον χώρο όπου είχε εγκαταστήσει την χασισοφυτεία, βρέθηκαν γλάστρες με 15 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης (skang) ύψους από 20 εκατοστά ως ενάμισι μέτρο, τα οποία θερμαίνονταν με τεχνικό φως από δύο λαμπτήρες φθορίου. Στο σπίτι κατασχέθηκε και μια συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 5,2 γραμμαρίων.

Έτοιμος να «σπρώξει» σε χρήστες της Δράμας τις ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που είχε στην κατοχή του, ήταν ένας 31χρονος που συνελήφθη στο Δοξάτο έχοντας πάνω του 14 γραμμάρια σε χάρτινη συσκευασία. Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες τέσσερις νάιλον και 12 χάρτινες συσκευασίες με «φούντα» συνολικού βάρους 350 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές κι έτσι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Για εμπορία ναρκωτικών κατηγορείται και ένας 55χρονος που συνελήφθη στην Τρίπολη, έπειτα από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του αστυνομικοί οι οποίοι βρήκαν 212 γραμμάρια χασίς μοιρασμένο σε τρεις ανισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν και 850 ευρώ, ως προερχόμενα από την διακίνηση κάνναβης.
«Πάλιωσε» το κόλπο με τα σπιρτόκουτα που αντί για σπίρτα περιέχουν δόσεις ναρκωτικών, αλλά φαίνεται ότι δεν το ήξερε ο 21χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πάτρα! Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν κουτιά από σπίρτα με κρυμμένα στο εσωτερικό τους 21,5 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: