13.4.11

Καμίνης και "διευθυντάδες" έφυγαν από το "Αλάτσι" και πάνε Πολύδροσο...

Οι συμβασιούχοι κυνηγούν από ταβέρνα σε ταβέρνα το δήμαρχο της Αθήνας...
Με τους διευθυντές των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΒΗΜΑ και Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χρήστο Μεμή, Θανάση Τσεκούρα, Παντελή Καψή και Αλέξη Παπαχελά αντίστοιχα, είχε προγραμματίσει να δειπνήσει απόψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στο εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη, στο Αλάτσι στην περιοχή του Κάραβελ. Την...

σχετική είδηση αποκάλυψε η iefimerida. Από την ώρα που «έσκασε» στο διαδίκτυο η σχετική είδηση, άρχισαν να κινητοποιούνται οι συμβασιούχοι του Δήμου. «Το βράδυ θα κάνουμε το «Αλάτσι» καλοκαιρινό» έλεγαν.

Υπό το φόβο επεισοδίων, ο όχι και τόσο θαρραλέος, όπως αποδεικνύεται, δήμαρχος της Αθήνας, αποφάσισε να αλλάξει ταβέρνα. Έτσι, το ραντεβού ανανεώθηκε, στην ταβέρνα του «Μανώλη» που βρίσκεται επί της οδού Σάμου 1 στο Πολύδροσο Χαλανδρίου.

ΑΞΙΖΕΙ: Ήδη οι συμβασιούχοι του Δήμου της Αθήνας προετοιμάζονται για να πάνε στην ταβέρνα του "Μανώλη" στο Χαλάνδρι. Εκεί, θα περιμένουν τον Καμίνη με την παρέα του.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ο Καμίνης έχει γίνει περίγελος στους κύκλους των εκδοτών και των διευθυντών εφημερίδων. Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και σχετικό ανέκδοτο: "Όταν ο Καμίνης μας πει ότι θα μας κάνει το τραπέζι, να ξέρουμε να έχουμε φάει από πριν", λένε.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: